De makelaar in Haarlem: Makelaarsland

Met Makelaarsland als jouw makelaar voor je huis in Haarlem bespaar je veel geld, of je nu een woning wilt aankopen of verkopen.

In de gemeente Haarlem zit weer een stijgende lijn in het aantal verkochte woningen en ze worden gemiddeld steeds sneller verkocht. Dat is gunstig als je nu je woning in Haarlem wilt verkopen. Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar? Bespaar dan veel geld door te kiezen voor een vaste lage courtage. Bij Makelaarsland betaal je, ongeacht de waarde van je woning, altijd een vast en laag bedrag. Vergelijk dat maar eens met een andere makelaar.

Bereken je besparing met Makelaarsland

Zelf actief betrokken bij de verkoop

Makelaarsland kent een unieke formule. Daardoor verkoop je jouw woning in en om Haarlem voordelig en snel. Je bent zelf actief betrokken bij de verkoop van je woning. Je begeleidt namelijk zelf de rondleidingen, niet alleen tijdens de Open Huizen Dagen maar altijd. Dit scheelt jouw makelaar tijd en jou veel geld. Makelaarsland is een ervaren NVM makelaar, wij doen de woningtaxatie, onderhandelingen en stellen de koopovereenkomst vast. Natuurlijk zetten wij jouw huis prominent op funda.

Nog meer voordelen van Makelaarsland als verkoopmakelaar in Haarlem:

• De beste prijs/kwaliteit verhouding
• Landelijke Makelaar
• Prominent op funda
• Alle woningzoekers die ingeschreven staan bij de makelaars in en rond Haarlem worden geïnformeerd
• Persoonlijke NVM makelaar
• De perfecte bezichtiging, want wie weet er meer over jouw woning dan jijzelf?

Een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen
Meer lezen in onze verkoopbrochure

Bekijk alle te koop staande huizen in Haarlem

Over Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en ligt in de regio Kennemerland. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en is een middelgrote stad. De in gemeente wonen meer dan honderdvijftigduizend mensen en is daarmee de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.