De makelaar in Haarlem: Makelaarsland

Met Makelaarsland als uw makelaar voor uw huis in Haarlem bespaart u veel geld, of u nu een woning wilt aankopen of verkopen.

In de gemeente Haarlem zit weer een stijgende lijn in het aantal verkochte woningen en ze worden gemiddeld steeds sneller verkocht. Dat is gunstig als u nu uw woning in Haarlem wilt verkopen. Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar? Bespaar dan veel geld door te kiezen voor een vaste lage courtage. Bij Makelaarsland betaalt u, ongeacht de waarde van uw woning, altijd € 1.290. Vergelijk dat maar eens met een andere makelaar.

Zelf actief betrokken bij de verkoop

Makelaarsland kent een unieke formule. Daardoor verkoopt u uw woning in en om Haarlem voordelig en snel. U bent zelf actief betrokken bij de verkoop van uw woning. U begeleidt namelijk zelf de rondleidingen, niet alleen tijdens de Open Huizen Dagen maar altijd. Dit scheelt uw makelaar tijd en u veel geld. Makelaarsland is een ervaren NVM makelaar, wij doen de woningtaxatie, onderhandelingen en stellen de koopovereenkomst vast. Natuurlijk zetten wij uw huis prominent op funda.

Nog meer voordelen van Makelaarsland als verkoopmakelaar in Haarlem:

• De beste prijs/kwaliteit verhouding
• Landelijke Makelaar
• Prominent op funda
• Alle woningzoekers die ingeschreven staan bij de makelaars in en rond Haarlem worden geïnformeerd
• Persoonlijke NVM makelaar
• De perfecte bezichtiging, want wie weet er meer over uw woning dan uzelf?

Een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen
Meer lezen in onze verkoopbrochure

Bekijk alle te koop staande huizen in Haarlem

Over Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en ligt in de regio Kennemerland. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en is een middelgrote stad. De in gemeente wonen meer dan honderdvijftigduizend mensen en is daarmee de tweede stad van Noord-Holland en de dertiende gemeente van Nederland.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.