Uw verkopend NVM makelaar in Zaandam, Makelaarsland

Verkoop uw woning in Zaandam met NVM makelaar Makelaarsland. Sneller en voor een hogere prijs dan bij de gemiddelde makelaar.

Bespaar op de verkoop van uw woning in Zaandam.
U wilt uw woning in Zaandam verkopen. Uw verkopend makelaar Makelaarsland is u graag van dienst bij het verkopen van uw woning in Zaandam. Bij Makelaarsland heeft u zelf een actieve rol bij de verkoop van uw huis. Bij uw verkopend makelaar Makelaarsland betaalt u duizenden euro’s minder aan makelaarskosten dan bij een gemiddelde makelaar uit Zaandam. Bij Makelaarsland betaalt u een vaste courtage van € 1.290,- ongeacht de verkoopwaarde van uw woning in Zaandam.

Uw woning in Zaandam verkopen?
Als u uw huis in Zaandam wilt verkopen via Makelaarsland nemen wij u een flink aantal taken uit handen. Wij laten aan u over wat niemand dan uzelf beter zou kunnen doen, zoals een rondleiding door de woning in Zaandam of vertellen over de buurt en omgeving van Zaandam. De zaken waar u minder bekend mee bent vullen wij graag voor u in.

De taxatie van uw woning in Zaandam, een adviesverkoopprijs bepalen en de juridische aspecten afhandelen zijn enkele van de punten die Makelaarsland voor u graag, goed en vakkundig uitvoert. Een ander belangrijk onderdeel in het gehele proces zijn het voeren van de onderhandelingen met de potentiële koper. Eén van onze professionele en gekwalificeerde makelaars adviseert u hier graag in.

Over Zaandam
Zaandam, onder meer bekend vanwege de Zaan, Cacao en de kenmerkende woningen. Een echte trekpleister is de Zaanse Schans, dit is een buurt waar typische Zaanse woningen staan. Verder staan hier nog enkele molens die nog steeds in bedrijf zijn. Sinds 1812 is Zaandam officieel een stad. Zaandam was een zeer belangrijke (haven)plaats in de Gouden Eeuw. In Zaandam was er door de vele molens voldoende capaciteit om al het aangevoerde hout uit Scandinavië te verwerken voor de scheepsbouw en de papierindustrie. Ook voor de walvisvaart in de 17e en 18e eeuw was Zaandam een ondenkbaar punt in de route welke de schepen voeren.

Zaandam heeft een erg gezellig centrum en meer dan voldoende winkelmogelijkheden. De dam in Zaandam kent jaarlijks vele vermakelijke evenementen en is ook de finish van de bekende “Dam tot Dam” loop. Zaandam telt 72.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 23 km². Een leuke wetenswaardigheid is dat de allereerste McDonalds van Europa in Zaandam geopend is.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.