Jouw NVM makelaar in Zaandam, Makelaarsland

Verkoop jouw woning in Zaandam met NVM makelaar Makelaarsland sneller en voor een hogere prijs dan bij de gemiddelde makelaar.

Bespaar op jouw makelaar in Zaandam

Je wilt je woning in Zaandam verkopen. Jouw makelaar Makelaarsland is je graag van dienst bij het verkopen van je woning in Zaandam. Bij Makelaarsland Online heb je zelf een actieve rol bij de verkoop van je huis. Bij Makelaarsland betaal je duizenden euro’s minder aan makelaarskosten dan bij een gemiddelde makelaar uit Zaandam. Bij Makelaarsland betaal je een vaste courtage  ongeacht de verkoopwaarde van je woning in Zaandam.

Je woning in Zaandam verkopen?

Als je je huis in Zaandam wilt verkopen via Makelaarsland nemen wij je een flink aantal taken uit handen. Wij laten aan jou over wat jij prima zelf kunt: zoals een rondleiding door de woning in Zaandam of vertellen over de buurt en omgeving. De zaken waar je minder bekend mee bent vullen wij graag voor je in.

De waardebepaling van je woning in Zaandam, een adviesverkoopprijs bepalen en de juridische aspecten afhandelen zijn enkele van de punten die Makelaarsland voor jou graag, goed en vakkundig uitvoert. Een ander belangrijk onderdeel in het gehele proces zijn het voeren van de onderhandelingen met de potentiële koper. Eén van onze professionele en gekwalificeerde makelaars adviseert jou hier graag in.

Waarom Makelaarsland als makelaar in Zaandam?

Er zijn meerdere voordelen aan verkopen met Makelaarsland:

  1. Prijs/kwaliteit gemiddelde van 9,2
    Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,2 op funda voor prijs/kwaliteit. Je weet dus dat je goed zit bij Makelaarsland!
  2. Veel ervaring
    Onze makelaars verkopen samen meer dan 3.000 woningen per jaar. Genoeg ervaring en expertise dus om ook voor jouw woning de beste deal te krijgen.
  3. Bespaar tot duizenden euro’s
    Bij Makelaarsland betaal je achteraf, en het tarief is vast en laag. Ongeacht de verkoopprijs van de woning of de ligging. Wel zo overzichtelijk. Zo bespaar je tot duizenden euro’s in vergelijking met de gemiddelde traditionele makelaar in Zaandam.

Heb je verkoopplannen, of andere vragen? Wij beantwoorden graag al je vragen!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Over Zaandam

Zaandam, onder meer bekend vanwege de Zaan, Cacao en de kenmerkende woningen. Een echte trekpleister is de Zaanse Schans, dit is een buurt waar typische Zaanse woningen staan. Verder staan hier nog enkele molens die nog steeds in bedrijf zijn. Sinds 1812 is Zaandam officieel een stad. Zaandam was een zeer belangrijke (haven)plaats in de Gouden Eeuw. In Zaandam was er door de vele molens voldoende capaciteit om al het aangevoerde hout uit Scandinavië te verwerken voor de scheepsbouw en de papierindustrie. Ook voor de walvisvaart in de 17e en 18e eeuw was Zaandam een ondenkbaar punt in de route welke de schepen voeren.

Zaandam heeft een erg gezellig centrum en meer dan voldoende winkelmogelijkheden. De dam in Zaandam kent jaarlijks vele vermakelijke evenementen en is ook de finish van de bekende “Dam tot Dam” loop. Zaandam telt 78.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 23 km². Een leuke wetenswaardigheid is dat de allereerste McDonalds van Europa in Zaandam geopend is.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.