Jouw verkopend NVM makelaar in Zaandam, Makelaarsland

Verkoop je woning in Zaandam met NVM makelaar Makelaarsland. Sneller en voor een hogere prijs dan bij de gemiddelde makelaar.

Bespaar op de verkoop van je woning in Zaandam.
Je wilt je woning in Zaandam verkopen. Je verkopend makelaar Makelaarsland is jou graag van dienst bij het verkopen van je woning in Zaandam. Bij Makelaarsland heb je zelf een actieve rol bij de verkoop van je huis. Bij je verkopend makelaar Makelaarsland betaal je duizenden euro’s minder aan makelaarskosten dan bij een gemiddelde makelaar uit Zaandam. Bij Makelaarsland betaal je een vaste courtage van € 1.286,- ongeacht de verkoopwaarde van je woning in Zaandam.

Je woning in Zaandam verkopen?
Als jij je huis in Zaandam wilt verkopen via Makelaarsland nemen wij jou een flink aantal taken uit handen. Wij laten aan jou over wat niemand dan jijzelf beter zou kunnen doen, zoals een rondleiding door de woning in Zaandam of vertellen over de buurt en omgeving van Zaandam. De zaken waar jij minder bekend mee bent vullen wij graag voor je in.

De taxatie van je woning in Zaandam, een adviesverkoopprijs bepalen en de juridische aspecten afhandelen zijn enkele van de punten die Makelaarsland voor jou graag, goed en vakkundig uitvoert. Een ander belangrijk onderdeel in het gehele proces zijn het voeren van de onderhandelingen met de potentiële koper. Eén van onze professionele en gekwalificeerde makelaars adviseert je hier graag in.

Over Zaandam
Zaandam, onder meer bekend vanwege de Zaan, Cacao en de kenmerkende woningen. Een echte trekpleister is de Zaanse Schans, dit is een buurt waar typische Zaanse woningen staan. Verder staan hier nog enkele molens die nog steeds in bedrijf zijn. Sinds 1812 is Zaandam officieel een stad. Zaandam was een zeer belangrijke (haven)plaats in de Gouden Eeuw. In Zaandam was er door de vele molens voldoende capaciteit om al het aangevoerde hout uit Scandinavië te verwerken voor de scheepsbouw en de papierindustrie. Ook voor de walvisvaart in de 17e en 18e eeuw was Zaandam een ondenkbaar punt in de route welke de schepen voeren.

Zaandam heeft een erg gezellig centrum en meer dan voldoende winkelmogelijkheden. De dam in Zaandam kent jaarlijks vele vermakelijke evenementen en is ook de finish van de bekende “Dam tot Dam” loop. Zaandam telt 72.500 inwoners en heeft een oppervlakte van 23 km². Een leuke wetenswaardigheid is dat de allereerste McDonalds van Europa in Zaandam geopend is.