Makelaarsland is uw aankoopmakelaar in Den Bosch

Op zoek naar een huis in Den Bosch? Als u uw droomhuis heeft gevonden helpt Remco, onze Makelaarsland Agent in Den Bosch, u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen voor de zoektocht naar uw nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar helpt u bij de aankoop van uw huis. Hij helpt u in uw zoektocht naar uw droomhuis, gaat mee naar de bezichtigingen, geeft advies over de biedingen, doet de onderhandelingen én is uw deskundige sparringspartner tijdens een van de grootste aankopen van uw leven.

Waarom een aankoopmakelaar in Den Bosch?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat u waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, kunt u het risico lopen dat u te veel betaalt voor uw droomwoning. Of u komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat u gebreken niet goed heeft onderzocht of juridische stukken niet juist heeft kunnen controleren. Onze aankoopmakelaar in Den Bosch is Remco. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een aankoopmakelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Remco helpt u met aankoop in Den Bosch

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Remco gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over aankoopmakelaars

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Zitten de kosten van een aankoopmakelaar in de ‘kosten koper’?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.