Stille verkoop

Wilt u uw huis verkopen, maar dit niet aan het grote publiek kenbaar maken? Dan biedt Makelaarsland de oplossing met de stille verkoop!

Een stille verkoop zorgt er voor dat uw woning niet door zomaar iedereen bekeken kan worden. Door deze stille verkoop zult u alleen aanvragen ontvangen van mensen die echt interesse hebben in uw woning en die bereid zijn een bod uit te brengen.

Stille verkoop: waarom?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin u de verkoop van uw woning niet breed wilt uitmeten. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u uw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen door privacy- of veiligheidsredenen, of dat u niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Ook kan het zo zijn dat u meer tijd wenst om te verkopen, dat u al een geïnteresseerde potentiële koper heeft gevonden of dat u alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen.

Bij een stille verkoop nemen wij al deze zorgen bij u weg. Uw huis zal dan geen ‘te koop’ bord ontvangen en u kiest zelf op welke websites u wel of niet wilt verschijnen. U kunt op die manier een minder brede, maar zeker net zo geïnteresseerde doelgroep aanspreken. Stille verkoop is dus gerichte verkoop!

 

'Nooit geweten dat u uw woning ook via stille verkoop kunt verkopen. Makelaarsland wees mij op deze mogelijkheid en heeft mijn huis op deze manier succesvol verkocht, waarbij discretie voorop stond!' Een ‘stille verkoper’ , van Makelaarsland

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een stille verkoop via Makelaarsland? Vraag dan vrijblijvend een informatiegesprek aan.

Ook Makelaarsland biedt stille verkoop van uw huis

Makelaarsland combineert de diensten van een NVM-makelaar met het gemak en het bereik van internet. Toch begrijpen wij goed dat er klanten zijn die hun huis liever in stille verkoop hebben. Uiteraard is dat ook mogelijk bij Makelaarsland. Uw huis krijgt dan een vermelding op de website van Makelaarsland, maar niet op funda. Uw woning wordt wel aangeboden aan het NVM zoekersbestand, zodat geïnteresseerden die op zoek zijn naar een woning zoals dat van u, worden geïnformeerd. Echter, deze zal niet op funda komen te staan en voor iedereen inzichtelijk zijn.

Zo werkt stille verkoop:

  • Onze taxateur komt bij jou langs voor de woningopname en geeft u een adviesprijs
  • U ontvangt een opnamerapport met onder andere de taxatiewaarde
  • U krijgt een eigen makelaar die u begeleidt tijdens de verkoopperiode
  • Uw woning krijgt uitsluitend een vermelding bij Makelaarsland
  • U verzorgt de rondleidingen van geïnteresseerden
  • Uw makelaar vertegenwoordigt u bij de onderhandelingen
  • Uw makelaar verzorgt de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop

Over extra kosten hoeft u zich uiteraard geen zorgen te maken. U betaalt nog steeds het zelfde lage bedrag van 1.290 euro!

Bereken uw besparing

Veel gestelde vragen

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.