Hoe werkt stille verkoop?

Bij een stille verkoop kies je zelf op welke websites je wel of niet wilt verschijnen, en je plaatst geen ‘te koop’ bord. Je maakt de verkoop niet aan het grote publiek bekend. Zo zorg je ervoor dat jouw woning niet door zomaar iedereen bekeken kan worden.

Wil je jouw huis verkopen, maar dit niet aan het grote publiek kenbaar maken? Kies dan voor ‘stille verkoop’. Wij begrijpen dat je als verkoper niet zit te wachten op mensen die alleen maar nieuwsgierig zijn naar jouw woning zonder serieuze koopplannen. Bovendien gaan wij vertrouwelijk om met jouw informatie. Je kunt dus rekenen op een discrete verkoop.

Stille verkoop: waarom?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin je de verkoop van je woning niet aan de grote klok wilt hangen. Bijvoorbeeld omdat je jouw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen omwille van privacy- of veiligheidsredenen, of dat je niet wilt dat iedereen weet dat jouw woning te koop staat. Ook kan het zo zijn dat je meer tijd wenst om te verkopen, dat je al een geïnteresseerde potentiële koper hebt gevonden of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen.

Dan is stille verkoop een optie. Jouw huis zal dan geen ‘te koop’ bord ontvangen en je kiest zelf op welke websites je wel of niet wilt verschijnen. Je kunt op die manier een minder brede, maar zeker net zo geïnteresseerde doelgroep aanspreken.

Stille verkoop via Makelaarsland

Ook bij Makelaarsland bieden wij de mogelijkheid voor een stille verkoop. Hoe dit werkt kun je terugzien in de video hierboven. Je huis aanmelden voor stille verkoop? Neem dan contact met ons op via 088 200 2000 of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. 

Zo werkt stille verkoop:

  • Je meldt je huis bij ons aan. Je geeft later aan dat je een stille verkoop wilt
  • Onze taxateur of Agent komt bij je langs voor de woningopname
  • Je ontvangt een opnamerapport met onder andere de taxatiewaarde
  • In overleg wordt de verkoopstrategie bepaald
  • Jij kiest waar en aan wie de woning getoond wordt
  • Jouw makelaar vertegenwoordigt je bij de onderhandelingen
  • Jouw makelaar verzorgt de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop

Over extra kosten hoef je je uiteraard geen zorgen te maken. Je betaalt nog steeds hetzelfde bedrag als bij reguliere verkoop. Wil je meer weten?

Bekijk de verkoopmogelijkheden

Veel gestelde vragen

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.