Wat is stille verkoop?

Je hebt er vast wel eens van gehoord: stille verkoop. Maar wat is dit precies? Bij een stille verkoop maak je de verkoop van jouw huis niet aan het grote publiek bekend. Klinkt logisch. Je kiest zelf op welke websites je wel of niet wilt verschijnen, en je plaatst geen ‘te koop’ bord. Zo zorg je ervoor dat jouw huis niet zomaar door iedereen bekeken kan worden.

Waarom stille verkoop?

Er zijn allerlei situaties te bedenken waarin je de verkoop van je huis niet aan de grote klok wilt hangen. Bijvoorbeeld om privacy- of veiligheidsredenen, of dat je niet wilt dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat. Ook kan het zijn dat je meer tijd nodig hebt om te verkopen, dat je al een potentiële koper hebt gevonden of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen.

Dan is stille verkoop een optie. We plaatsen dan geen ‘te koop’ bord en je kiest zelf op welke websites je huis te zien is. Zo spreek je een minder brede, maar veel specifiekere doelgroep aan.

Hoe werkt het?

  • Je meldt je huis bij ons aan en geeft door dat je een stille verkoop wilt
  • Onze taxateur of Agent komt bij je langs voor de woningopname
  • Je ontvangt een opnamerapport met onder andere de taxatiewaarde
  • In overleg wordt de verkoopstrategie bepaald
  • Jij kiest waar en aan wie de woning getoond wordt
  • Jouw makelaar vertegenwoordigt je bij de onderhandelingen
  • Jouw makelaar verzorgt de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop
Stille verkoop via Makelaarsland

Stille verkoop via Makelaarsland

Stille verkoop via Makelaarsland? Dat kan. Je hoeft het ons alleen even te melden, dan gaan we het regelen. Het werkt verder als een gewone verkoopopdracht, je kiest alleen vooraf waar we je huis tonen. En ook de kosten zijn hetzelfde als bij reguliere verkoop. Je betaalt bij Makelaarsland gewoon een vast laag tarief, ongeacht de waarde van je huis.

Laat je graag alles aan ons over en kies je voor Verkoop Gemak, dan betaal je € 2.950. Maar pas als je huis is verkocht. Wil je liever nog meer besparen op de kosten? Kan ook. Met Verkoop Actief betaal je € 1.290 euro achteraf. Je verzorgt dan zelf de bezichtigingen; wij doen de rest. Makkelijk zat.

Weten hoeveel jij kunt besparen?

Meer weten over verkopen met Makelaarsland?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van stille verkoop? Of wil je gewoon eens overleggen, zonder direct ergens aan vast te zitten? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

Informatiegesprek aanvragen

Bedankt

We nemen contact met je op

Er is iets misgegaan

Probeer het opnieuw of neem contact op via info@makelaarsland.nl of 088 200 2000

Veelgestelde vragen

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Hoe werkt de woningopname?

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.