Stille verkoop, hoe werkt dat?

Bij een stille verkoop maak je de verkoop van jouw huis niet aan het grote publiek bekend. Je kiest zelf op welke websites je wel of niet wilt verschijnen, en je plaatst geen ‘te koop’ bord. Zo zorg je ervoor dat jouw woning niet zomaar door iedereen bekeken kan worden.

Wil je jouw huis verkopen, maar dit niet aan het grote publiek kenbaar maken? Kies dan voor stille verkoop. Wij begrijpen dat je als verkoper niet zit te wachten op mensen die alleen maar nieuwsgierig zijn naar jouw woning zonder serieuze koopplannen. Bovendien gaan wij vertrouwelijk om met jouw informatie. Je kunt dus rekenen op een discrete verkoop.

Stille verkoop: waarom?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin je de verkoop van je woning niet aan de grote klok wilt hangen. Bijvoorbeeld omdat je jouw woning simpelweg niet aan het grote publiek wilt tonen omwille van privacy- of veiligheidsredenen, of dat je niet wilt dat iedereen weet dat jouw woning te koop staat. Ook kan het zo zijn dat je meer tijd wenst om te verkopen, dat je al een geïnteresseerde potentiële koper hebt gevonden of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen.

Dan is stille verkoop een optie. Jouw huis zal dan geen ‘te koop’ bord ontvangen en je kiest zelf op welke websites je wel of niet wilt verschijnen. Je kunt op die manier een minder brede, maar evengoed een geïnteresseerde doelgroep aanspreken.

Zo werkt het:

  • Je meldt je huis bij ons aan en geeft bij contact met je makelaar door dat je een stille verkoop wilt
  • Onze taxateur of Agent komt bij je langs voor de woningopname
  • Je ontvangt een opnamerapport met onder andere de taxatiewaarde
  • In overleg wordt de verkoopstrategie bepaald
  • Jij kiest waar en aan wie de woning getoond wordt
  • Jouw makelaar vertegenwoordigt je bij de onderhandelingen
  • Jouw makelaar verzorgt de koopovereenkomst bij de uiteindelijke verkoop

Stille verkoop via Makelaarsland

Bij Makelaarsland bieden wij de mogelijkheid voor een stille verkoop. Hoe dit werkt kun je terugzien in de video hierboven. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een stille verkoop? Dan wil je waarschijnlijk antwoord op jouw vragen zonder ergens aan vast te zitten...

Dat kan! Laat je gegevens achter en een van onze makelaars neemt contact met je op om jouw vragen te beantwoorden. Helemaal vrijblijvend.

Dat wil ik wel, bel mij!

Kosten stille verkoop

Bij Makelaarsland houden we het verkopen van je huis graag verrassend eenvoudig en betaalbaar. Ongeacht de locatie of opbrengst van je woning betaal je namelijk een vast en laag tarief. Het maakt hierbij niet uit of je een stille verkoop wenst of een reguliere verkoop. Het verkopen van je woning via Makelaarsland kost € 1.290 euro. Je verzorgt dan zelf de bezichtigingen; wij doen de rest.

Bereken direct je besparing

Wil je liever de bezichtigingen uit handen geven? Ook dat kan. Dan zorgt onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt voor geweldige rondleidingen. Daarnaast begeleidt onze Agent je tijdens alle stappen van het verkoopproces. De kosten om alles uit handen te geven zijn € 2.950.

Veel gestelde vragen

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Hoe werkt de woningopname?

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Wanneer moet ik betalen?

Alle veelgestelde vragen

Binnen 1 minuut de waarde van jouw woning weten?

Waarde berekenen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.