Zelf verkopen of Makelaarsland?

Uw huis zelf verkopen is een optie, maar bij een aantal onderdelen van het verkoopproces kunt u de hulp van een makelaar goed gebruiken. Ga voor de ideale combinatie van uw huis zelf verkopen en een makelaar inschakelen.

Zelf uw huis verkopen met Makelaarsland

Makelaarsland is de eerste makelaar van Nederland die uitgaat van het principe ‘Verkopen doen we samen’. U verzorgt foto’s, tekst en bezichtigingen, Makelaarsland doet de rest. Inmiddels zijn er talloze online makelaars bijgekomen met een soortgelijke dienstverlening, maar Makelaarsland is niet voor niets al bijna 10 jaar lang de grootste NVM makelaar van Nederland. Hieronder leest u over onze meerwaarde ten opzichte van andere online makelaars.

Persoonlijk contact
Makelaarsland is een échte NVM makelaar en werkt met eigen makelaars die garant staan voor persoonlijk contact en alle tijd nemen voor zowel verkopers als belangstellenden. De makelaars worden bijgestaan door een groot team van vastgoedadviseurs, die 6 dagen in de week voor u klaarstaan.

Woningopname
Makelaarsland biedt de oppervlakteberekening conform de meetinstructie van de NVM en werkt hiervoor samen met een lokaal taxateursnetwerk, zodat de woningopname door een onafhankelijke, plaatselijk bekende taxateur wordt verzorgd. Naast de oppervlakteberekening worden ook de bouwtechnische aspecten, taxatiewaarde en een vraagprijsadvies vastgesteld.

Woningpresentatie en aanpassingen
U ontvangt bij Makelaarsland een uitgebreide Funda presentatie. U ontvangt ook een presentatiepakket inclusief Te Koop bord en poster. U kunt uw woningpresentatie gratis en onbeperkt aanpassen. Het drukwerk voor een buurtmailing, meedoen aan Open Huizen Dagen en uw woning promoten via social media zijn ook allemaal gratis.

Bezichtigingen en biedingen
Alle aangevraagde bezichtigingen op uw woning worden nagebeld om na te gaan of het een serieuze aanvraag betreft met de juiste intenties. Ook bij biedingen is een adequate en persoonlijke aanpak van groot belang. Makelaarsland verzorgt dit proces daarom telefonisch met zowel de bieder als onze verkopers. De makelaars van Makelaarsland zijn opgeleid en gespecialiseerd in het voeren van onderhandelingen en verkopen honderden woningen per jaar.

Wilt u zelf verkopen, dan kunnen de onderhandelingen een belemmering vormen. Deze nemen wij graag voor u weg.

Juridische documentatie en onderzoek
Een zeer belangrijk onderdeel van het verkopen van uw huis is dat de juridische zaken goed geregeld zijn. Als enige makelaar in Nederland beschikt Makelaarsland over een juridische afdeling. Zij verzorgen de controle en aanmaak van de juridische documentatie. Deze is zeer belangrijk voor uw wettelijke meldingsplicht. Zo beperkt u de kans achteraf aansprakelijk te worden gesteld.

Koopovereenkomst
Het vastleggen van de koop is een niet te onderschatten onderdeel, waar veel fouten mee worden gemaakt. Dit is er regelmatig de oorzaak van dat een koop uiteindelijk niet doorgaat. Na overeenstemming wordt zo snel mogelijk de koopovereenkomst opgesteld door Makelaarsland, zodat de gemaakte afspraken snel worden bevestigd. Ook hier speelt de juridische afdeling van Makelaarsland een belangrijke rol, door de koop op correcte wijze vast te leggen in de koopovereenkomst.

Bespaar op uw verkoop

Een goede NVM makelaar is vaak een flinke investering. Hoewel deze investering zich in vele gevallen wel uitbetaald, blijft het voor vele mensen toch een kritische factor. Wilt u toch de kwaliteit van een NVM makelaar, maar voor een scherpe prijs? Kies dan voor Makelaarsland. Met een vast laag tarief van € 1.290 -dat u pas achteraf betaalt- bent u verzekerd van een goede verkoop van uw huis.

Benieuwd wat u kunt besparen door uw huis te verkopen met Makelaarsland?

Bereken uw besparing!

Zelf verkopen voor de allerlaagste prijs of betaalbare NVM kwaliteit?

U kunt uw uw huis zelf verkopen, of u kiest voor de grootste NVM makelaar van Nederland die u verzekert van kwaliteit: Makelaarsland. Bij Makelaarsland betaalt u een vast en laag tarief van € 1.290 incl. BTW. Bovenstaande diensten zijn kostenverhogend in vergelijking met andere internetmakelaars, maar bepalen uiteindelijk het succes van uw verkoop. En natuurlijk heeft u meer zekerheid dan bij zelf verkopen.

Wilt u meer weten over uw huis zelf verkopen met Makelaarsland? Vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Veel gestelde vragen over Makelaarsland

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Wat doet Makelaarsland voor mij?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.