Zelf verkopen of Makelaarsland?

Je huis zelf verkopen is een optie, maar bij een aantal onderdelen van het verkoopproces kun je de hulp van een makelaar goed gebruiken. Ga voor de ideale combinatie van je huis zelf verkopen en een makelaar inschakelen.

Zelf je huis verkopen met Makelaarsland

Makelaarsland was de eerste makelaar van Nederland die uitgaat van het principe ‘Verkopen doen we samen’. Jij verzorgt foto’s, tekst en bezichtigingen, Makelaarsland doet de rest. Inmiddels zijn er talloze online makelaars bijgekomen met een soortgelijke dienstverlening, maar Makelaarsland is niet voor niets al 16 jaar lang de grootste NVM makelaar van Nederland. Hieronder lees je over onze meerwaarde ten opzichte van andere online makelaars.

Persoonlijk contact
Makelaarsland is een échte NVM makelaar en werkt met eigen makelaars die garant staan voor persoonlijk contact en alle tijd nemen voor zowel verkopers als belangstellenden. De makelaars worden bijgestaan door een groot team van vastgoedadviseurs, die 6 dagen in de week voor je klaarstaan.

Woningopname
Ook met Verkoop Actief krijg je een oppervlakteberekening conform de meetinstructie van de NVM. Hiervoor werken we samen met een lokaal taxateursnetwerk, zodat de woningopname door een onafhankelijke, plaatselijk bekende taxateur wordt verzorgd. Naast de oppervlakteberekening worden ook de bouwtechnische aspecten, taxatiewaarde en een vraagprijsadvies vastgesteld.

Woningpresentatie en aanpassingen
Je ontvangt bij Makelaarsland een uitgebreide funda presentatie. Je ontvangt ook een presentatiepakket inclusief Te Koop bord en poster. Je kunt je woningpresentatie gratis en onbeperkt aanpassen. Het drukwerk voor een buurtmailing, meedoen aan Open Huizen Dagen en je woning promoten via social media zijn ook allemaal gratis.

Bezichtigingen en biedingen
Alle aangevraagde bezichtigingen op je woning worden nagebeld om na te gaan of het een serieuze aanvraag betreft met de juiste intenties. Ook bij biedingen is een adequate en persoonlijke aanpak van groot belang. Makelaarsland verzorgt dit proces daarom telefonisch met zowel de bieder als onze verkopers. De makelaars van Makelaarsland zijn opgeleid en gespecialiseerd in het voeren van onderhandelingen en verkopen honderden woningen per jaar.

Wil je zelf verkopen, dan kunnen de onderhandelingen een belemmering vormen. Deze nemen wij graag voor je weg.

Juridische documentatie en onderzoek
Een zeer belangrijk onderdeel van het verkopen van je huis is dat de juridische zaken goed geregeld zijn. Als enige makelaar in Nederland beschikt Makelaarsland over een juridische afdeling. Zij verzorgen de controle en aanmaak van de juridische documentatie. Deze is zeer belangrijk voor je wettelijke meldingsplicht. Zo beperk je de kans achteraf aansprakelijk te worden gesteld.

Koopovereenkomst
Het vastleggen van de koop is een niet te onderschatten onderdeel, waar veel fouten mee worden gemaakt. Dit is er regelmatig de oorzaak van dat een koop uiteindelijk niet doorgaat. Na overeenstemming wordt zo snel mogelijk de koopovereenkomst opgesteld door Makelaarsland, zodat de gemaakte afspraken snel worden bevestigd. Ook hier speelt de juridische afdeling van Makelaarsland een belangrijke rol, door de koop op correcte wijze vast te leggen in de koopovereenkomst.

Bespaar op je verkoop

Bespaar op je verkoop

Een goede NVM makelaar is vaak een flinke investering. Hoewel deze investering zich in vele gevallen wel uitbetaald, blijft het voor vele mensen toch een kritische factor. Wil je toch de kwaliteit van een NVM makelaar, maar voor een scherpe prijs? Kies dan voor Verkoop Actief. Met een vast laag tarief van € 1.290,- dat je pas achteraf betaalt- ben je verzekerd van een goede verkoop van je huis.

Benieuwd wat jij kunt besparen door je huis te verkopen met Makelaarsland?

Bereken je besparing!

Zelf verkopen voor de allerlaagste prijs of betaalbare NVM kwaliteit?

Je kunt je huis zelf verkopen, of je kiest voor de grootste NVM makelaar van Nederland die je verzekert van kwaliteit: Makelaarsland. Bij Verkoop Actief betaal je een vast en laag tarief van € 1.290 incl. BTW. Bovenstaande diensten zijn kostenverhogend in vergelijking met andere internetmakelaars, maar bepalen uiteindelijk het succes van je verkoop. En natuurlijk heb je meer zekerheid dan bij zelf verkopen.

Doe je liever nóg minder voor de verkoop van je huis?
Kies dan voor Verkoop Gemak. Met gerust hart kun je de verkoop overlaten aan een van onze lokale makelaars. Bezichtigingen en de aanbiedingstekst hoef je je geen zorgen over te maken. Vrijblijvend kennis maken en meteen een gratis waardebepaling van jouw huis krijgen? Kijk snel of er een lokale Agent bij jou in de buurt zit!

 

Wil je meer weten over je huis zelf verkopen met Makelaarsland? Vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veelgestelde vragen over Makelaarsland

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.