Wat kost het?

€ 1286

Eén prijs voor élk huis voor iedereen. Omdat jij als onderdeel van het team zelf de bezichtigingen doet, bespaar je veel geld. Dat merk je direct in je portemonnee. Wij leggen je uit wat wij doen voor die € 1286, wat jij doet en waarom het zo voordelig is.

Dit doen wij voor je

Woningopname

Waarde-indicatie

Onderhandelingen

Afhandeling koopovereenkomst

Juridische zaken

Publicatie & Promotie

Dit doen we samen

Bepalen van de vraagprijs

Bepalen van de verkoopstrategie

Dit doe jij

Kijkers rondleiden

Foto’s maken - óf wij doen dit voor je voor €169

Aanbiedingstekst schrijven

Hoe kan het zo voordelig?

Bij een traditionele makelaar betaal je courtage, dat is een percentage van de verkoopprijs. Wij werken niet met een makelaarscourtage maar met één tarief. Wij kunnen de kosten zo laag houden omdat jij, als onderdeel van ons team, een essentieel stuk van het werk doet. Bezichtigingen begeleiden kost een makelaar veel tijd, jij neemt dat nu uit handen. Onze makelaars zitten op kantoor en hebben dus alle tijd om zich te specialiseren in het onderhandelen. Zo hebben zij alle ruimte om meer tijd en aandacht aan jou, de verkoper te besteden. Op deze manier zijn wij de grootste makelaar van Nederland geworden en besparen wij en jij op de kosten.

Wanneer moet ik betalen?

Kan ik in termijnen betalen?

Waarom betaal je niet achteraf net als bij een ‘traditionele’ makelaar?

Bereken jouw besparing

Bij Makelaarsland betaal je geen courtage maar één prijs, ongeacht de waarde van je woning. Vul jouw geschatte woningwaarde in en ontdek wat jij kunt besparen.

Bereken je besparing

Een 8,3! Daarmee beoordelen onze verkopers Makelaarsland op funda.

Bekijk alle reviews

Vraag een informatiegesprek aan

Samen met Makelaarsland verkoop jij je huis op dé nieuwe manier met vele voordelen: eenvoudig, succesvol én goedkoper.

We proberen je binnen twee werkdagen terug te bellen, tussen 09:00 uur en 17:30 uur. In dit gesprek kun je bijvoorbeeld vragen:

  • Hoe werkt het met de taxateur en woningopname?
  • Wat moet ik zelf doen en wat doen jullie?
  • Wat is mijn kostenbesparing en wanneer moet ik betalen?
Informatiegesprek aanvragen

Makelaarsland extra diensten

Naast het uitgebreide promotiepakket, dat we standaard leveren, hebben wij nog meer mogelijkheden om jouw woning extra onder de aandacht te brengen.

Meer exposure leidt tot meer interesse in je woning. Zorg daarom voor de perfecte woningpresentatie én haal het maximale uit funda en social media. We hebben een ruime keuze aan extra presentatiemogelijkheden.