• Aankoopmakelaar in Lelystad

    Het begin is er: je hebt een huis in Lelystad gevonden waarvan je denkt ‘daar zie ik het wel in gebeuren’. En nu ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in de buurt: Makelaarsland!

    Aankoopmakelaar in Lelystad

    Aankoopmakelaar Lelystad Aankoopmakelaar Lelystad

Huis kopen in Lelystad

Wij hebben goed nieuws voor je: Makelaarsland is er voor iedereen die een huis wil kopen óf verkopen, dus ook als aankoopmakelaar staan we je bij in alles wat er vanaf nu op je pad komt. Van de eerste bezichtiging tot het tekenen van het koopcontract. Of het nu in Lelystad is of ergens anders.

Bij het kopen van een huis komt van alles kijken. En dat is, geloof ons maar, voor iedereen spannend. Maar het moet je natuurlijk geen slapeloze nachten bezorgen. Heb jij je zinnen bijvoorbeeld gezet op het bouwen van een nestje in Lelystad? Dan is het belangrijk dat je een en ander goed in orde hebt. Mark Bijker, onze aankoopmakelaar in Lelystad, gaat ervoor zorgen ervoor dat je geen enkele stap overslaat en alle ins en outs kent én begrijpt. Jij kan je nachtrust zorgelozer gebruiken. Het heet niet voor niks ‘droomhuis’.

beoordeling funda

Jouw Makelaarsland Agent in Lelystad

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

Huis kopen in Lelystad

Heb je een leuk huis gezien in Lelystad, dan is het tijd om een helpende hand aan te haken. Maar dan wel iemand die het vaker heeft gedaan. Een aankoopmakelaar van Makelaarsland dus. Die weet niet alleen dat er hier in Lelystad nóg 403 te koop staan, maar ook hoe snel je moet zijn om in deze regio aan een huis te komen. In Lelystad staat een huis bijvoorbeeld gemiddeld 94 dagen te koop. In het laatste kwartaal zijn 714 huizen verkocht in deze regio, dus als het je om de buurt te doen is: er zijn altijd opties.

En dan is er nog de kwestie van de prijs. Je ziet dat droomhuis natuurlijk niet graag door je vingers glippen, maar je hebt ook iemand nodig die het je gewoon ronduit vertelt wanneer het belachelijk dreigt te worden. Zo is het al heel handig om te weten dat de gemiddelde vraagprijs in Lelystad €347.836 is. Dat zegt op zich nog niks, maar komt neer op een gemiddelde prijs van €2448 per vierkante meter. En in Lelystad lijkt het erop dat biedingen met een gemiddeld bedrag van 7,3% boven de vraagprijs nodig zijn om succesvol te zijn. Al die dingen moet je even onder elkaar zetten om je eigen ruimte te bepalen en straks met het lekkerste gevoel op je nieuwe bank in je nieuwe woonkamer neer te ploffen.

Benieuwd hoe het werkt?

Lees alles over het aankopen met Makelaarsland in onze brochure

Download informatiebrochure

Makelaarsland als aankoopmakelaar in Lelystad 

Bij Makelaarsland gebruiken we alle marktinformatie die wij hebben over Lelystad om voor jou de beste onderhandelingen te voeren. Ook daarvoor ga je naar Makelaarsland, want daar ligt niet alleen onze kracht, het is vooral ook onze passie. Hierdoor zijn wij al ruim 15 jaar de grootste NVM-makelaar van het land. Wij kopen huizen, geen katten in zakkenEn zodra jij met een grote glimlach de sleutel in de voordeur van jouw gloednieuwe droomhuis steekt en één van de inwoners bent geworden, zit voor ons het werk erop. 

Zoek jij een aankoopmakelaar in Lelystad of heb jij vragen over één van de 403woningen te koop in die regio, neem dan even vrijblijvend contact met ons op 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

Plan dan zelf een vrijblijvend gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij de aankoop van een huis en leggen we je uit hoe we jou het beste kunnen helpen. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: het kan allemaal. Wij helpen jou op de manier die voor jou het beste werktDat werkt uiteindelijk het beste voor iedereen.  

Plan een gratis gesprek in

 

Veelgestelde vragen

Is het verstandig om een huis te kopen zonder deze te bezichtigen?

Mag je onderhandelen over een huis met meerdere bieders tegelijk?

Wat is een aankoopcoach?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.