Maak je woning aantrekkelijk door de voordelen van isolatie

Door

Makelaarsland

op

16 juli 2014

Ondanks dat de woningmarkt weer langzaam aantrekt, is het verkopen van een huis nog steeds een flinke opgave. Er zijn verschillende manieren om je woning aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers.

Goede isolatie is zo’n manier. Het realiseert een beter energielabel en lagere energiekosten en kan er zo voor zorgen dat je woning sneller verkocht wordt.

Om uw korting voorgeschreven medicijnen bestellen bij ons is eenvoudig, gemakkelijk en veilig. Voor onze recept verkoop geneesmiddel Canada handelt niet in tegenstelling tot uw traditionele bakstenen en mortel apotheek.
deze site
We vragen van al onze klanten een geldig voorschrift van hun gediplomeerd arts te verkrijgen. Onze Canadian Pharmacy en onze getrainde, in licentie apotheek personeel zal uw recept te controleren; Beoordeel Recept nauwkeurigheid; alle mogelijke interacties met andere geneesmiddelen en de toereikendheid van de therapie. Onze apothekers zijn ook om eventuele vragen te beantwoorden en begeleiding diensten die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat u het gezag en de kennis over uw online geneesmiddelen op recept en hoe zij betrekking hebben. In uw algehele gezondheid
Wij voeren tienduizenden van de meest voorgeschreven medicijnen en bieden zowel merknaam merkgoederen en therapeutisch gelijkwaardig generieke versies van veel van deze producten. Wij garanderen hoge kwaliteit medicatie tegen de laagste prijs, en we zijn trots op een niveau van klantenservice dat ons onderscheidt van onze concurrenten. Onze getrainde medewerkers zullen het makkelijk voor ons recht op terugkeer maakt het risicovrije uw geneesmiddelen op recept online van Canada Drug en onze gratis verzending aankoop zal nog meer geld te besparen op elke bestelling met ons te maken.
Lees verder:hier

Wanneer je huis goed geïsoleerd is zal het veel minder warmte verliezen. Bovendien gaat isolatie vocht en schimmel tegen. Vloerisolatie en kruipruimte-isolatie zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat via de vloer. Doordat een kruipruimte vaak vochtig is wordt de vloer aangetast. Door het isoleren van de kruipruimte en vloer voorkom je dit probleem. Het isoleren van de muren is een zeer rendabele manier van isoleren. Tegenwoordig wordt dit vaak gedaan door middel van spouwmuurisolatie. Hierbij wordt isolatiemateriaal in de spouw van de muur gespoten, waardoor er op lange termijn flink op de energiekosten bespaard wordt.

Isoleren zorgt voor een beter energielabel

Het energielabel is een rapport met de eigenschappen van de woning en het bijbehorende energielabel. Bij het verkopen van een huis is een energielabel verplicht. Kopers hebben het recht om inzicht te krijgen in het energieverbruik van de woning. De energiekosten zijn dan ook een belangrijke kostenpost, die invloed kan hebben op de keuze van een potentiële koper. Naast het verminderen van de maandelijkse lasten, zal ook het wooncomfort de beslissing van de koper beïnvloeden. Een hoge isolatiewaarde kan er dus voor zorgen dat je huis sneller wordt verkocht.

Verhoging verkoopwaarde

De voordelen voor de potentiële koper zijn belangrijk, maar dat de verkoopwaarde stijgt is natuurlijk fantastisch voor de verkoper. Huizen die goed geïsoleerd zijn en mede hierdoor een groen energielabel bezitten, worden voor een gemiddeld hogere prijs verkocht.

Terugverdientijd isolatie

De kosten voor het isoleren verschillen en worden beïnvloed door het soort isolatie en het isolatiemateriaal. Spouwmuurisolatie is een relatief goedkope manier van isoleren. Door de uitstekende prestaties is de investering dan ook snel terugverdiend. Hieronder een voorbeeld van de terugverdientijd van spouwmuurisolatie:

 

Type woning aantal m2 per woning Kosten Besparing per jaar Terugverdientijd
Flat 25 € 328 € 168 2 jaar
Tussenwoning 60 € 788 € 405 2 jaar
Hoekwoning 90 € 1.182 € 607 2 jaar
2 onder 1 kap 100 € 1.314 € 675 2 jaar
Vrijstaand 150 € 1.971 € 1.012 2 jaar

 

Potentiële kopers krijgen inzicht in het energieverbruik van een woning en hechten hier steeds meer waarde aan. Door goede isolatie verlaag je de maandlasten en verhoog je de aantrekkelijkheid van je woning voor potentiële kopers.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.