Woningfotografie bij Makelaarsland

Door
Roos van Schaaijk
op

Professionele woningfotografie is het begin van een succesvolle verkoop. Daar zijn wij heilig van overtuigd. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere woning een optimale woningpresentatie krijgt, inclusief  fotografie en plattegronden. En zo gaat dat in zijn werk:

Waarom professionele woningfotografie?

Professionele woningfotografie is belangrijk omdat ervoor zorgt dat potentiële kopers de woning online beter bekijkt en tot wel 2x langer. Bovendien is onderzocht dat men eerder overgaat tot het aanvragen van een bezichtiging. Onze fotografen hebben jarenlange ervaring en weten daarom precies de positieve kenmerken van een huis vast te leggen. Ze weten welke instellingen gebruikt moeten worden om de woning het best tot zijn te laten komen en hoe ze met licht om moeten gaan. Daarnaast gebruiken zij de modernste apparatuur. Zo kunnen zij de beste kwaliteit voor woningfotografie garanderen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom is het slim om jouw huis helemaal klaar te maken voor de komst van de fotograaf. Lees meer over het voorbereiden van je huis op woningfotografie.

https://www.youtube.com/watch?v=9JdrxQ3AwwQ

Plattegronden

Naast het optimaal presenteren van een woning met fotografie, is het ideaal voor geïnteresseerden om een plattegrond van de woning te kunnen inzien. Daarom wordt elke woning professioneel ingemeten op basis van de NEN2580-norm.  Op basis van dit meetrapport maken wij vervolgens standaard 2D- en 3D plattegronden op.

Wil je meer informatie het te koop zetten van jouw huis of heb je vragen over woningfotografie? Vraag hier een vrijblijvend informatiegesprek aan.

Ja, ik wil graag een informatiegesprek

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.