• Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

    Huis verkopen in Rotterdam? Dan wil je vast weten hoe je dat aanpakt in deze huizenmarkt en hoe je het allerbeste je huis kunt verkopen in Rotterdam. Lees verder!

    Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

    Huis verkopen Rotterdam Huis verkopen Rotterdam

Huis verkopen in Rotterdam

Heb je verkoopplannen in Rotterdam? Leuk! De huizen gaan tegenwoordig als warme broodjes en juist daarom is het belangrijk om een goede makelaar in te schakelen als je je huis gaat verkopen. Een makelaar die jou kan helpen om het beste verkoopresultaat te behalen. Daar helpen wij je graag bij. Om dat beste resultaat te behalen, wil je dat jouw woning op de juiste manier bij het grote publiek wordt aangeboden. Je kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk maken en één keer het beste bod ontvangen. Als grootste NVM-makelaar van Nederland hebben we al heel veel huizen verkocht, ook in Rotterdam, dus wij weten precies hoe je dit aanpakt.

Slim verkopen

Bij het verkopen van je huis komt er naast de presentatie, van alles op je af. Dingen waar je normaal nooit mee te maken hebt. Neem bijvoorbeeld de vraagprijs: als verkoper wil je zoveel mogelijk overhouden aan de verkoop van je huis, maar ook niet de hoofdprijs vragen waardoor niemand interesse toont. Slim dus om hiervoor een expert in te schakelen.

Wij adviseren je graag over dit soort verkoopvragen. Door onze ervaring kunnen we samen de beste vraagprijs voor jouw huis bepalen. Wist jij bijvoorbeeld dat de gemiddelde vraagprijs in Rotterdam €532145 bedraagt? Naast de vraagprijs zorgen we ook dat juridisch alles op orde is en dat de kleine lettertjes worden gecheckt.

Kortom: we regelen jouw verkoop van A tot Z.

huis verkopen rotterdam

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

40

Aangevraagde
bezichtigingen

910

Huizen
verkocht

32

Huis verkopen

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

In Rotterdam staan 2915 huizen te koop op dit moment. Ook weten we dat het gemiddeld 64 dagen duurt voordat een huis hier verkocht wordt. Met een gemiddelde vraagprijs van €532145, betaal je in Rotterdam per vierkante meter gemiddeld €3723.

● Aantal woningen te koop in Rotterdam: 2915

● Gemiddelde vraagprijs in Rotterdam: €532145

● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Rotterdam: €3723

Bij Makelaarsland weet je precies waar je aan toe bent. Een vaste prijs, en 24/7 op de hoogte van het verkoopproces. Hoeveel je zelf doet? Dat is aan jou. Je kunt namelijk alles uit handen geven aan Laurens de Koning of Marre Driessen, onze Makelaarsland Agents in Rotterdam. Dan wordt alles voor je geregeld. Wil je toch liever zelf aan het roer blijven staan? Geen punt. Dan doe jij de bezichtigingen en wij de rest. Jij kent jouw huis tenslotte het beste!

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Wonen in Rotterdam

Misschien ben jij je huis ontgroeid, heb je een nieuwe baan verderop in het land of ga je juist kleiner wonen? Er zijn veel redenen voor een verkoop. De huizenmarkt is behoorlijk in beweging en dat betekent ook dat het zeer waarschijnlijk is dat we snel een koper voor jouw huis vinden. Op dit moment staan er 2915 huizen te koop in Rotterdam. Dat lijkt misschien veel, maar het aantal kopers in Rotterdam ligt nog vele malen hoger. Dat maakt de kans groot dat zich snel meerdere kopers zullen melden. Wel zo fijn!  

Makelaarsland als NVM-makelaar in Rotterdam

Als NVM-makelaar zijn we één van de grootste makelaars van het land. Per week regelen wij gemiddeld bijna duizend bezichtigingen. In totaal verkochten we al ruim 50.000 woningen door heel Nederland. Ook bij jou in de buurt in Rotterdam! Maak jij graag gebruik van onze ervaring? Kom snel in contact met Makelaarsland als jouw makelaar in Rotterdam. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Dan bellen we je snel en kijken we samen hoe wij je kunnen helpen bij het verkopen van je huis.  

Er wordt vaak gezegd dat het verkopen van een huis veel stress geeft. Dat is absoluut niet nodig! Uit onze reviews blijkt ook dat onze klanten super tevreden zijn. Ze waarderen ons met een 8,8 gemiddeld. En met meer dan 50.000 verkochte huizen, dus ook in Rotterdam, mogen we dat wel bewezen kwaliteit noemen toch?

Benieuwd geworden naar het verkopen met Makelaarsland? Laat ons je bellen. Tot snel! 

Ik wil een verkoopgesprek plannen

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.