Wat kost het verkopen van uw huis

Alles voor
€1.286

U betaalt bij Makelaarsland vaste en lage makelaarskosten, ongeacht locatie, waarde of grootte van uw woning. Geen ingewikkelde percentages, opstart- en intrekkingskosten, maar één helder totaalbedrag. Dankzij uw actieve rol en onze efficiënte verkoopbegeleiding bieden wij u onze diensten aan voor de vaste lage makelaarskosten van € 1.286 inclusief BTW. Zo bespaart u duizenden euro's op de kosten van de verkoop van uw huis.

» Wat bent u straks kwijt aan makelaarskosten?
» Hoe kan het zo goedkoop?
» Extra diensten


Wat bent u straks kwijt aan makelaarskosten?

Bereken het nu!

Bij een traditionele makelaar betaalt u courtage; dit is een percentage van de verkoopprijs en het bedrag kan dus flink oplopen. Bij Makelaarsland betaalt u een vast laag tarief. Hoeveel scheelt dat?

Geschatte waarde woning €

€ 4.500 € 3.000 € 1.500 € 0

€ 3.991

Gemiddelde NVM-makelaar

U bespaart € 2.705

€ 1.286

Makelaarsland NVM-makelaarBron: Bedrijfsvergelijkend onderzoek NVM – Woningmakelaardij.

Bij Makelaarsland bespaart u maar liefst € 2.705 aan makelaarskosten bij de verkoop van uw huis! Bij een geschatte waarde van uw woning van € 200.000 betaalt u bij een traditionele makelaar gemiddeld € 3.991 aan courtagekosten. Makelaarsland rekent vaste makelaarskosten van € 1.286 (incl. BTW).

» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro's. Bij Makelaarsland pakken we de kosten voor de verkoop van uw huis heel anders aan; onze makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast laag tarief van € 1.286 inclusief BTW. Wij kunnen de kosten om uw huis te verkopen zo laag houden omdat:

U bent zelf actief bij de verkoop

U neemt de makelaar werk en tijd uit handen omdat u zelf actief betrokken bent bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.

Makelaarsland werkt landelijk

Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm scheelt in de kosten bij de verkoop van uw huis. Door onze efficiënte werkwijze betaalt u geen onnodige makelaarskosten.

» Lees alles rustig na in onze gratis informatiebrochure

Extra diensten: Versnel de verkoop

Meer exposure leidt tot meer interesse in uw woning. Zorg daarom voor de perfecte woningpresentatie én haal het maximale uit Funda. Maak voordelig gebruik van onze extra presentatiemogelijkheden.

Wist u dat?

  • Het gebruiken van plattegronden, 360˚ fotografie en video in uw presentatie zorgt voor hogere ranking in de zoekresultaten op Funda.
  • Woningen met een uitgebreide presentatie intensiever en langer bekeken worden.

Professionele foto's van uw huis dragen bij tot een goede verkoop
€169
incl. btw

Professionele foto's van uw huis

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden

De fotopresentatie van uw woning is hét belangrijkste onderdeel van uw woningpresentatie. Door gebruik te maken van onze professionele fotografieservice bent u verzekerd van de beste visuele presentatie van uw woning.

Uw woning inzichtelijk in 2D en 3D
€59
incl. btw

Interactieve plattegronden

Uw woning inzichtelijk in 2D en 3D

Met de nieuwste plattegronden biedt u potentiële kopers beter inzicht in de ruimten van uw huis. Tevens wordt uw woning hoger in de zoekresultaten van Funda geplaatst.

Laat de potentie van uw woning zien
€99
incl. btw

Digitale restyling

Laat de potentie van uw woning zien

Verrijk uw fotoreportage met een aantrekkelijke woningimpressie. Een foto van bijvoorbeeld een lege woonkamer wordt gerestyled met een modern, klassiek of landelijk interieur.

Uw huis op Funda met 30 dagen top zichtbaarheid
v.a. €59
incl. btw

Funda Toppositie

Uw woning een gegarandeerde toppositie op Funda

Met een Toppositie op Funda staat uw woning een week of een maand bovenaan de zoekresultaten. Tijdens deze periode heeft uw woning meer zichtbaarheid. De kans dat die ene koper úw woning vindt, wordt daardoor aanzienlijk vergroot!

Uw huis met facebook advertenties promoten
v.a. €35
incl. btw

Facebook advertenties

Snel resultaat met gerichte promotie

U kent het vast wel, de gesponsorde berichten van facebook. Een facebook ad is een advertentie, die er uitziet als een gewoon facebookbericht. Wij maken deze advertentie van uw te koop staande huis en zorgen ervoor dat deze op de facebooktijdlijn van minstens 1.000 mensen verschijnt. En niet zomaar 1.000 mensen. Onze slimme technologie 'zoekt' naar mensen waarvan de kans groot is dat ze op zoek zijn naar een huis als dat van u.

Zichtbaarheid voor uw huis in Social Media en de pers
Gratis

Gratis Diensten

Uw huis op sociale media en Open Huis

Makelaarsland biedt ook gratis diensten. Zo kunt u gemakkelijk uw woning promoten met een klik op de sociale media icoontjes. U kunt een Open Huis houden wanneer u dat wilt. Ook deelname aan de landelijke NVM Open Huizen Dag is gratis.Gratis informatiegesprek

Maak kennis met Makelaarsland. Bel ons op 088 200 2000 of laat ons contact met u opnemen.

Gesprek aanvragen

Vrijblijvend uitproberen

Maak gratis een proef woningpresentatie en neem een kijkje achter de schermen bij Makelaarsland.

Meld u gratis aan