• Jouw makelaar in Almere

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Almere? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen van een huis.

    Jouw makelaar in Almere

    Makelaar Almere Makelaar Almere

Makelaar in Almere

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwe woning in Almere of sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Almere? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM-makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 54.000 consumenten bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Almere en in de gemeente Almere.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 1495 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Almere?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt, Mark Bijker? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

Mark Bijker

Jouw Makelaarsland Agent in Almere

Huis kopen in Almere

Bij het kopen van een nieuwe woning in Almere overweeg jij misschien om een makelaar in te schakelen. Een makelaar die ervoor zorgt dat jij in deze lastige huizenmarkt een nieuw huis kunt kopen onder de beste voorwaarden. Als NVM-makelaar doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij  weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Almere is € 3.670. Er hangt natuurlijk wel veel af van het type woning.

Snelheid is sowieso geboden, want in Almere staan huizen gemiddeld maar 31 dagen te koop. Op dit moment staan er 627 woningen te koop in Almere: zit er eentje voor jou bij?

54.400 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Carina Cuypers

9

Ik vond het gemakkelijk contact te maken. Alles was heel duidelijk en ook voor kopers vind ik Makelaarsland fijn omdat ze zeker kunnen zijn van een eerlijke behandeling. Het courtage… Lees meer

Ik vond het gemakkelijk contact te maken. Alles was heel duidelijk en ook voor kopers vind ik Makelaarsland fijn omdat ze zeker kunnen zijn van een eerlijke behandeling. Het courtage hangt namelijk niet af van het te behalen resultaat. Lees minder

Geschreven op 6 oktober 2021

Ineke van Groeningen

8,8

Het contact met makelaarsland ging altijd heel vlot. Zij denken goed mee en reageren snel. Goede begeleiding tijdens het bieden en afronden van de verkoop. Top team. Ik raad Makerlaarsland… Lees meer

Het contact met makelaarsland ging altijd heel vlot. Zij denken goed mee en reageren snel. Goede begeleiding tijdens het bieden en afronden van de verkoop. Top team. Ik raad Makerlaarsland iedereen aan die zijn/haar huis wil verkopen en daar zelf een aandeel in te hebben. Jij bent tenslotte degene die het meeste over je huis weet te vertellen en dat wordt ook gewaardeerd door belangstellenden. Door de zekerheid van de expertise en steun van de professionals van Makelaarsland is iedereen in staat om zelf een huis te verkopen. Ik raad Makelaarsland iedereen aan, prijstechnisch is het ook zeer interessant. Lees minder

Geschreven op 1 oktober 2021

Een funda gebruiker

9,8

Wij zijn geholpen door Gijs, hij heeft ons bij elke stap fantastisch begeleid. Ook was hij proactief en dacht aan zaken waar wij niet aan dachten. Zeer tevreden met Gijs… Lees meer

Wij zijn geholpen door Gijs, hij heeft ons bij elke stap fantastisch begeleid. Ook was hij proactief en dacht aan zaken waar wij niet aan dachten. Zeer tevreden met Gijs en kunnen hem van harte aanbevelen. Lees minder

Geschreven op 1 oktober 2021

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Wist je dat…

een huis in Almere gemiddeld € 415.168 kost en dat daarvan gemiddeld 11,1% boven de vraagprijs wordt verkocht?

  • Gemiddelde verkoopduur in Almere: 31 dagen
  • Gemiddelde vraagprijs in Almere: € 415.168
  • Aantal huizen recent verkocht in Almere boven de vraagprijs: 1255

Ga jij je huis verkopen? Lees meer over het verkopen van je huis in Almere

Makelaarsland als NVM-makelaar in Almere

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Almere makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 627 beschikbare woningen in Almere. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Bekijk onze contactmogelijkheden. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Almere.

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.