• Jouw makelaar in Doetinchem

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Doetinchem? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van je huis.

    Jouw makelaar in Doetinchem

    Makelaar Doetinchem Makelaar Doetinchem

Makelaar in Doetinchem

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Doetinchem, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Doetinchem? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 50.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Doetinchem en in de gemeente Doetinchem.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 332 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Doetinchem?

Makelaarsland is jouw makelaar in Doetinchem. Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. En wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

Huis verkopen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

Huis verkopen

Huis verkopen in Doetinchem

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar hoe krijg je jouw huis verkoopklaar én snel op funda? Appeltje eitje met Makelaarsland. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs en van de eerste bezichtigingen tot aan de koopovereenkomst; wij zijn er voor je.

Wist jij dat een huis in Doetinchem gemiddeld €347216 kost en dat daarvan gemiddeld 5,8% boven de vraagprijs wordt verkocht?

● Gemiddelde verkoopduur in Doetinchem: 36 dagen
● Gemiddelde vraagprijs in Doetinchem: €347216
● Aantal huizen recent verkocht in Doetinchem boven de vraagprijs: 230

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. In Doetinchem verkopen woningen gemiddeld binnen 36 dagen. Zo kun jij snel een nieuw hoofdstuk starten! Dat van een nieuw huis, zie je het voor je?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Huis kopen in Doetinchem

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Doetinchem neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Doetinchem staan huizen gemiddeld maar 36 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 262 woningen te koop in Doetinchem: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Doetinchem is €2588. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Doetinchem

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Doetinchem makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 262 beschikbare woningen in Doetinchem. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We zijn 6 dagen per week bereikbaar via 088 200 2000 . Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Doetinchem.

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.