• Jouw makelaar in Enkhuizen

    Huis in Enkhuizen verkopen? Dan wil je vast meer weten over de huidige huizenmarkt en wat jouw verkoopkansen zijn. Lees verder!

    Jouw makelaar in Enkhuizen

    Makelaar Enkhuizen Makelaar Enkhuizen

Huis kopen in Enkhuizen

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Enkhuizen, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Enkhuizen? Let op: of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt tijdens zo’n proces. De vraagprijs bijvoorbeeld, of de NVM vragenlijst, of de koopovereenkomst. Allemaal zaken waarbij professionele hulp heel goed van pas komt. En je kiest zelf hoeveel hulp precies. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het kopen of verkopen van een huis is voor heel veel mensen een grote meeslepende beslissing. 178 mensen gingen jou de afgelopen periode voor met Makelaarsland in Enkhuizen. Je wilt bij zo’n beslissing natuurlijk het beste advies van een makelaar. Dat snappen wij!

Tijdens onze loopbaan van 16 jaar als grootste NVM-makelaar van Nederland, verkochten wij meer dan 50.000 woningen. Per week bezichtigen wij samen met gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Ook bij jou in de buurt in Enkhuizen, of ergens anders in de gemeente Enkhuizen. Op dit moment staan er 63 woningen te koop: zit er eentje voor jou bij?

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

makelaarsland usp's

Huis verkopen in Enkhuizen

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar wat gebeurt er dan? In ieder geval kun je rustig slapen, want Makelaarsland ontziet je in elk opzicht. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs. Wist jij bijvoorbeeld dat een huis in Enkhuizen gemiddeld €403.293 kost en dat daarvan gemiddeld 116 boven de vraagprijs door ons wordt verkocht? Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zorgen er daardoor voor dat jij de beste prijs voor je huis krijgt.

● Gemiddelde verkoopduur in Enkhuizen: 49
● Gemiddelde vraagprijs in Enkhuizen: €403.293
● Aantal huizen door Makelaarsland verkocht in Enkhuizen boven de vraagprijs: 116

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. Wij verkopen onze woningen gemiddeld binnen 49 dagen en we zijn zeker van plan om ook jouw huis zo snel te verkopen. Op die manier kun jij zo snel mogelijk een nieuw hoofdstuk openen! Dat van een nieuw huis, misschien wel verbouwen, klussen en inrichten.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Huis kopen in Enkhuizen

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Enkhuizen neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Enkhuizen staan huizen gemiddeld maar 49 te koop. Bij Makelaarsland hebben wij vakkundige makelaars in huis die ervoor zorgen dat jij niet misgrijpt. Makelaars die de buurt kennen, weten wat de huizen daar waard zijn en een netwerk hebben met potentiële kopers. 

Zo zorgen zij ervoor dat jij een eerlijke prijs neerlegt voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. Wist jij bijvoorbeeld dat je in Enkhuizen gemiddeld €3364 betaalt per vierkante meter? Dit hangt natuurlijk wel af van het type woning. Klinkt dit als muziek in de oren? Wacht dan niet veel langer en neem vrijblijvend contact met ons op.  

Makelaarsland als NVM-makelaar in Enkhuizen

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Enkhuizen makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 63 beschikbare woningen in Enkhuizen. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch? 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? 

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je precies aan moet denken bij het kopen of verkopen van je huis. Ook leggen we je uit hoe we jou kunnen helpen. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: wij passen ons aan! 

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.