• Jouw makelaar in Groningen

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Groningen? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van je huis.

    Jouw makelaar in Groningen

    Makelaar Groningen Makelaar Groningen

Makelaar in Groningen

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Groningen, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Groningen? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 50.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Groningen en in de gemeente Groningen.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 1422 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Groningen?

Makelaarsland is jouw makelaar in Groningen. Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. En wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

huis verkopen groningen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

78

Aangevraagde
bezichtigingen

930

Huizen
verkocht

43

Huis verkopen

Huis verkopen in Groningen

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar hoe krijg je jouw huis verkoopklaar én snel op funda? Appeltje eitje met Makelaarsland. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs en van de eerste bezichtigingen tot aan de koopovereenkomst; wij zijn er voor je.

Wist jij dat een huis in Groningen gemiddeld €362147 kost en dat daarvan gemiddeld 8,6% boven de vraagprijs wordt verkocht?

● Gemiddelde verkoopduur in Groningen: 42 dagen
● Gemiddelde vraagprijs in Groningen: €362147
● Aantal huizen recent verkocht in Groningen boven de vraagprijs: 1050

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. In Groningen verkopen woningen gemiddeld binnen 42 dagen. Zo kun jij snel een nieuw hoofdstuk starten! Dat van een nieuw huis, zie je het voor je?

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer gratis uit

Huis kopen in Groningen

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Groningen neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Groningen staan huizen gemiddeld maar 42 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 425 woningen te koop in Groningen: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Groningen is €3044. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Groningen

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Groningen makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 425 beschikbare woningen in Groningen. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We zijn 6 dagen per week bereikbaar via 088 200 2000 . Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Groningen.

Plan een gratis gesprek in

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.