• Jouw makelaar in Warmenhuizen

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Warmenhuizen? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een huis.

    Jouw makelaar in Warmenhuizen

    Makelaar Warmenhuizen Makelaar Warmenhuizen

Makelaar in Warmenhuizen

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwe woning in Warmenhuizen of sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten? Of je nu wil kopen of verkopen, of allebei… Wij weten wat er allemaal op je af komt en begeleiden je graag op de momenten waarop je dat nodig hebt.

Sinds onze start als NVM-makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 54.000 consumenten bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Warmenhuizen en in de gemeente Schagen. Ons team van ruim 50 makelaars, adviseurs en juridisch medewerkers staat voor jou klaar!

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt, Rob van Stralen? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

huis verkopen

Huis kopen in Warmenhuizen

Steeds meer mensen overwegen bij het kopen van een huis een aankoopmakelaar in te schakelen. Inmiddels kiest ongeveer 1 op de 4 kopers voor aankoophulp. Iemand die zijn uiterste best voor je doet om in deze lastige huizenmarkt een nieuw huis te kopen onder de beste voorwaarden. Als NVM-makelaar doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. 

Snelheid is geboden als je wilt aankopen in Warmenhuizen. Huizen staan hier gemiddeld maar 132 dagen te koop. Op dit moment staan er 11 woningen te koop in Warmenhuizen: zit jouw droomhuis hierbij?

54.400 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Carina Cuypers

9

Ik vond het gemakkelijk contact te maken. Alles was heel duidelijk en ook voor kopers vind ik Makelaarsland fijn omdat ze zeker kunnen zijn van een eerlijke behandeling. Het courtage… Lees meer

Ik vond het gemakkelijk contact te maken. Alles was heel duidelijk en ook voor kopers vind ik Makelaarsland fijn omdat ze zeker kunnen zijn van een eerlijke behandeling. Het courtage hangt namelijk niet af van het te behalen resultaat. Lees minder

Geschreven op 6 oktober 2021

Ineke van Groeningen

8,8

Het contact met makelaarsland ging altijd heel vlot. Zij denken goed mee en reageren snel. Goede begeleiding tijdens het bieden en afronden van de verkoop. Top team. Ik raad Makerlaarsland… Lees meer

Het contact met makelaarsland ging altijd heel vlot. Zij denken goed mee en reageren snel. Goede begeleiding tijdens het bieden en afronden van de verkoop. Top team. Ik raad Makerlaarsland iedereen aan die zijn/haar huis wil verkopen en daar zelf een aandeel in te hebben. Jij bent tenslotte degene die het meeste over je huis weet te vertellen en dat wordt ook gewaardeerd door belangstellenden. Door de zekerheid van de expertise en steun van de professionals van Makelaarsland is iedereen in staat om zelf een huis te verkopen. Ik raad Makelaarsland iedereen aan, prijstechnisch is het ook zeer interessant. Lees minder

Geschreven op 1 oktober 2021

Een funda gebruiker

9,8

Wij zijn geholpen door Gijs, hij heeft ons bij elke stap fantastisch begeleid. Ook was hij proactief en dacht aan zaken waar wij niet aan dachten. Zeer tevreden met Gijs… Lees meer

Wij zijn geholpen door Gijs, hij heeft ons bij elke stap fantastisch begeleid. Ook was hij proactief en dacht aan zaken waar wij niet aan dachten. Zeer tevreden met Gijs en kunnen hem van harte aanbevelen. Lees minder

Geschreven op 1 oktober 2021

Op zoek naar jouw droomhuis?

Maak een gratis zoekopdracht aan en je ontvangt het nieuwste aanbod dat aan jouw eisen voldoet, zó in je mailbox!

Zoekopdracht aanmaken

Huis verkopen in Warmenhuizen

We horen je denken… ‘heb ik wel een makelaar nodig voor de verkoop van mijn huis in deze huizenmarkt’? Ons antwoord is ‘ja’. Want ook al lijkt het alsof woningen zichzelf tegenwoordig verkopen, er zijn ontzettend veel dingen waar je op moet letten, wat je moet regelen en waar je misschien geen verstand van hebt als het gaat om het verkopen van een huis. Weet jij bijvoorbeeld wat de regels zijn omtrent onderhandelingen en hoe je alles juridisch juist regelt?

Als ervaren verkoopmakelaar in Warmenhuizen zorgen wij ervoor dat je huis snel én voor de beste prijs wordt verkocht. Door onze handige tools en een super overzichtelijke online omgeving ben jij 24/7 op de hoogte van ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw huis.

Wist jij dat de gemiddelde vraagprijs in Warmenhuizen € 355.500 bedraagt en dat de gemiddelde prijs per vierkante meter € 3.336 is? Door onze kennis en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen in Warmenhuizen, zijn wij op de hoogte van deze en nog veel meer belangrijke data uit jouw buurt en zelfs jouw straat. Zo kunnen we samen met jou de beste strategie bepalen.

Meer over verkopen

Kennismaken met Makelaarsland?

Als NVM-makelaar zorgen wij ervoor dat het aan- of verkopen van je huis in Warmenhuizen geen hoofdbreker wordt. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze dienstverlening krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van een 9 van onze klanten. Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast, laag tarief, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

In een vrijblijvend informatiegesprek vertellen we je graag meer over Makelaarsland en kijken we direct wat jouw huis of het huis dat je op het oog hebt nu waard is.

Plan kennismaking

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.