Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Meld jouw woning snel en gemakkelijk aan via het aanmeldformulier of bel met 088 200 2000 en we doen het samen.

Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Na het aanmelden van je huis neemt de Makelaarsland Agent of taxateur uit jouw regio contact met je op voor het inplannen van een afspraak voor de woningopname. Je kunt direct na het aanmelden aan de slag met jouw woningpresentatie via MijnMakelaarsland.

Je woning in verkoop plaatsen
Je kunt je woning te koop zetten, wanneer alle onderdelen van je woningdossier op MijnMakelaarsland zijn afgevinkt. Als alle gegevens door jou en Makelaarsland zijn ingevuld, is je dossier 100% compleet en verschijnt onderaan de button ‘Ik ben klaar voor verkoop’. Voordat je woning wordt gepubliceerd op Makelaarsland, funda en andere grote huizensites neemt jouw makelaar contact op om je woningpresentatie en de verkoopstrategie te bespreken.

Je huis op funda

Je huis wordt optimaal gepresenteerd op de websites van Makelaarsland en funda; de grootste woningsite van Nederland. Voor bijna 100% van de woningzoekenden begint hier de zoektocht naar een geschikte woning. Tevens plaatsen wij jouw woning in het NVM-uitwisselingsysteem. Dit betekent dat je woning bekend wordt gemaakt bij alle NVM-makelaarskantoren bij jou in de regio en dus bij hun klanten. Je ontvangt van ons een promotiepakket, inclusief een ‘Te koop’ bord en poster, zodat jouw huis zowel online als offline uitstekend te vinden is!

NPFOTO.klein-46

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.