Hoe plaats ik mijn huis in verkoop bij Makelaarsland?

Meldt uw woning snel en gemakkelijk aan via het aanmeldformulier of bel met 088 200 2000 en we doen het samen.

Na het aanmelden van uw huis neemt de taxateur uit uw regio contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor de woningopname. u kunt direct na het aanmelden aan de slag met uw woningpresentatie via MijnMakelaarsland.

Uw woning in verkoop plaatsen
U kunt uw woning te koop zetten, wanneer alle onderdelen van uw woningdossier op MijnMakelaarsland zijn afgevinkt. De onderdelen zoals foto’s, omschrijvingstekst en vraagprijs heeft u dan ingevuld. Als u alle gegevens hebt ingevuld, is uw dossier 100% compleet en verschijnt onderaan de button ‘Start Verkoop’. Voordat uw woning wordt gepubliceerd op Makelaarsland, funda en andere grote huizensites neemt uw makelaar contact op om uw woningpresentatie en de verkoopstrategie te bespreken.

Uw huis op funda

Uw huis wordt optimaal gepresenteerd op de websites van Makelaarsland en funda; de grootste woningsite van Nederland. Voor bijna 100% van de woningzoekenden begint hier de zoektocht naar een geschikte woning. Tevens plaatsen wij uw woning in het NVM-uitwisselingsysteem. Dit betekent dat uw woning bekend wordt gemaakt bij alle NVM-makelaarskantoren bij uw in de regio en dus bij hun klanten. U ontvangt van ons een promotiepakket, inclusief een ‘Te koop’ bord en poster, zodat uw huis zowel online als offline uitstekend te vinden is!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.