Internetmakelaars vergelijken

Uw makelaar in Groningen: Makelaarsland

In Groningen is Makelaarsland de aangewezen makelaar voor de verkoop of aankoop van uw huis. Voor zowel het verkopen als aankopen van een woning betaalt u bij Makelaarsland maar € 1.249,- aan makelaarskosten. U betaalt geen makelaarscourtage, maar een vast en laag tarief dat duizenden euro's goedkoper is dan bij veel traditionele makelaars in Groningen.

Huis verkopen; Hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro's. Bij Makelaarsland pakken we de verkoop van uw huis heel anders aan; onze NVM makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast laag tarief van € 1.249,- inclusief 21% BTW. Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat:

 • U bent zelf actief bij de verkoop
  U neemt de makelaar werk en tijd uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
 • Makelaarsland werkt landelijk
  Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm in de kosten scheelt. Door onze efficiënte werkwijze betaalt u geen onnodige makelaarskosten.

Door onze unieke formule hebben wij meer dan 19.000 huizen succesvol verkocht! Wilt u uw huis in Groningen ook succesvol verkopen, maar niet teveel betalen voor uw NVM makelaar? Ga voor Makelaarsland.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Huis in Groningen aankopen met Makelaarsland

Wanneer u een huis koopt, krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze (verkoop-)makelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper. Het is dan ook zeer verstandig als koper een eigen NVM aankoopmakelaar in de arm te nemen. Uw makelaar behartigt úw belangen en is er om u te adviseren en te begeleiden.

 • Besparen op de aankoopcourtage
  Bij Makelaarsland zijn de kosten van een aankoopmakelaar gebundeld in een vast, laag tarief. Ongeacht locatie, waarde of grootte van uw nieuwe huis betaalt u in totaal € 1.249,- inclusief BTW.
 • U bent zelf actief bij de aankoop. Het zoeken naar uw droomwoning doet u zelf. U maakt uw keuze in eerste instantie op basis van gevoel. Pas na de eerste bezichtiging heeft u de expertise van Makelaarsland nodig. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de kosten van de aankoopmakelaar.
 • Makelaarsland werkt zeer efficiënt. Makelaarsland is een landelijk werkende makelaar, die vanuit een hoofdkantoor werkt. Onze online en telefonische werkwijze scheelt u een hoop onnodige makelaarskosten.

Wilt u ook zorgeloos uw huis in Groningen aankopen, maar niet teveel betalen voor uw NVM aankoopmakelaar? Schakel dan Makelaarsland in.

» Lees meer in onze aankoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Altijd op de hoogte van uw aankoop of verkoop
Het verkopen of aankopen van een huis in Groningen is een belangrijke beslissing in uw leven. U wilt natuurlijk goed op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom uw (ver)koop. Daarom houden onze makelaars u altijd op de hoogte door middel van telefoon, sms en e-mail. Daarnaast krijgt u een MijnMakelaarsland waar u 24/7 uw verkoop- of aankoopstatus kunt bekijken.

Over de huizenmarkt in Groningen
Er staan in Groningen ruim 1.600 huizen in de verkoop. Ruim 90% van de te koop staande woningen in Groningen is bestaande bouw en het merendeel van de woningen zijn appartementen. Makelaarsland heeft de afgelopen jaren ruim 400 woningen succesvol verkocht in Groningen. Wij zouden ook uw woning graag verkopen of een zorgeloze aankoop van uw droomwoning in deze stad voor u realiseren.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Groningen

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen

Aankoopbrochure

Lees meer over de aankoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis aankoopbrochure aan.

Brochure aanvragen
menu

De website van Makelaarsland maakt gebruik van cookies. Zonder deze cookies werkt de website mogelijk niet optimaal.