Internetmakelaars vergelijken

Uw makelaar in Groningen: Makelaarsland

In Groningen is Makelaarsland de aangewezen makelaar voor de verkoop van uw huis. Voor het verkopen van een woning betaalt u bij Makelaarsland maar € 1.286 aan makelaarskosten. U betaalt geen makelaarscourtage, maar een vast en laag tarief dat duizenden euro's goedkoper is dan bij veel traditionele makelaars in Groningen.

Huis verkopen; Hoe kan het zo goedkoop?

Bij een traditionele makelaar worden de makelaarskosten berekend aan de hand van een percentage van de verkoopprijs, de courtage. Deze courtage kan oplopen tot duizenden euro's. Bij Makelaarsland pakken we de verkoop van uw huis heel anders aan; onze NVM makelaars werken niet met een makelaarscourtage, maar met een vast laag tarief van € 1.286 inclusief 21% BTW. Wij kunnen onze diensten zo goedkoop aanbieden omdat:

  • U bent zelf actief bij de verkoop
    U neemt de makelaar werk en tijd uit handen omdat u zelf actief bent betrokken bij de verkoop. Uw enthousiasme en kennis van uw woning samen met onze NVM expertise vormen een unieke en effectieve combinatie. Dankzij uw actieve rol bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten.
  • Makelaarsland werkt landelijk
    Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Wij werken met het hele team vanuit één hoofdkantoor. Wij hebben een online en telefonische werkwijze ontwikkeld die enorm in de kosten scheelt. Door onze efficiënte werkwijze betaalt u geen onnodige makelaarskosten.

Door onze unieke formule hebben wij meer dan 28.500 huizen succesvol verkocht! Wilt u uw huis in Groningen ook succesvol verkopen, maar niet teveel betalen voor uw NVM makelaar? Ga voor Makelaarsland.

» Lees meer in onze verkoopbrochure
» Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan


Altijd op de hoogte van uw verkoop

Het verkopen van een huis in Groningen is een belangrijke beslissing in uw leven. U wilt natuurlijk goed op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom uw (ver)koop. Daarom houden onze makelaars u altijd op de hoogte door middel van telefoon, sms, e-mail en via onze app. Daarnaast krijgt u een MijnMakelaarsland waar u 24/7 uw verkoopkoopstatus kunt bekijken.

Over de huizenmarkt in Groningen
Er staan in Groningen ruim 1.200 huizen in de verkoop. Ruim 90% van de te koop staande woningen in Groningen is bestaande bouw en het merendeel van de woningen zijn appartementen. Makelaarsland heeft de afgelopen jaren ruim 460 woningen succesvol verkocht in Groningen. Wij zouden ook uw woning graag verkopen.

» Bekijk alle te koop staande huizen in Groningen

Verkoopbrochure

Lees meer over de verkoopservice van Makelaarsland. Vraag onze gratis verkoopbrochure aan.

Brochure aanvragen