Social Media gebruiken bij de verkoop van uw huis

Social media kunnen een belangrijke rol spelen in de verkoop van uw huis. Steeds meer Nederlanders zijn actief op social media. Waar voorheen mond tot mondreclame moest helpen bij het vinden van een koper voor een woning, kunnen verkopers nu hun sociale netwerken inzetten!

Social media hebben een ondersteunende rol bij de verkoop van een woning. Zij zorgen ervoor dat een woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Wilt u na het lezen van dit artikel nog meer weten over de mogelijkheden van social media bij de verkoop van uw huis? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Social media: wat gebruikt u waarvoor?

Inmiddels bestaan er tientallen sociale netwerken die ingezet kunnen worden bij de verkoop van een woning. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan Facebook of Twitter, maar ook netwerken als Google of Pinterest kunnen helpen bij het verkopen van uw huis.  Hieronder vindt u de belangrijkste:

  • Facebook: Schakel uw vrienden en familie in om de juiste koper te vinden!
  • Twitter: Stel al uw volgers op de hoogte dat uw woning te koop staat.
  • LinkedIn: Laat uw zakelijke contacten weten dat u uw woning gaat verkopen.
  • Youtube: Vertel iedereen in een pakkende video alles over uw woning. Heeft u een video gemaakt en deze op Youtube geplaatst, vergeet deze dan ook niet te delen via Facebook, Twitter of Linkedin!

Makelaarsland is ook actief op social media!
Volg ons op: Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.

Verkoop uw huis met de Makelaarsland app

Door middel van social media kunt u uw huis ten alle tijde onder de aandacht van mensen brengen. Maar wat als u ook nog eens uw woningpresentatie aan kunt passen waar u ook bent? Dat kan nu, met de Makelaarsland app! U kunt uw woningpresentatie aanpassen en u ontvangt 24/7 updates omtrent de verkoop, biedingen of als er iets voor u klaar ligt.

Lees hier meer over de Makelaarsland app

Wilt u ook uw huis verkopen met de Makelaarsland app? Download de app dan nu!


Google play Store

App Store

Social media bij Makelaarsland

Het inzetten van social media is bij Makelaarsland gratis. De inzet hiervan hebben wij zeer gemakkelijk gemaakt. Elke woning die via Makelaarsland verkocht wordt, krijgt een uitgebreide presentatie op Makelaarsland.nl. Bij de woningpresentatie staan alle social media buttons. Wanneer u op een button klikt, wordt u doorgelinkt naar het betreffende social media kanaal en kunt u uw woning ‘liken’, ‘delen’, ‘tweeten’ etc. Ook vrienden en kennissen kunnen uw woning gratis en gemakkelijk delen via hun social media.

Veel gestelde vragen over huis verkopen

Hoe schrijf ik een goede aanbiedingstekst?

Interieurfotografietips – Hoe maak ik de beste foto’s van mijn huis?

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.