Uw huis verkopen met social media

Social Media kunnen een belangrijke rol spelen in de verkoop van je huis. Steeds meer Nederlanders zijn actief op sociale media. Waar voorheen mond tot mondreclame moest helpen bij het vinden van een koper voor een woning, kunnen verkopers nu hun sociale netwerken inzetten!

Social Media hebben een ondersteunende rol bij de verkoop van een woning. Zij zorgen ervoor dat een woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Welke social media gebruik je waarvoor?

Inmiddels bestaan er tientallen sociale netwerken die ingezet kunnen worden bij de verkoop van een woning. Hieronder vind je de belangrijkste:

Facebook Schakel uw vrienden en familie in om de juiste koper te vinden!
Twitter Stel al je volgers op de hoogte dat je woning te koop staat.
LinkedIn Laat je zakelijke contacten weten dat je je woning gaat verkopen.
Youtube Vertel iedereen in een pakkende video alles over je woning.

Makelaarsland is ook actief op social media. Volg ons op:
Facebook, Twitter en Youtube

Social Media bij Makelaarsland

Het inzetten van Social Media is bij Makelaarsland gratis. De inzet hiervan hebben wij zeer gemakkelijk gemaakt. Elke woning die via Makelaarsland verkocht wordt, krijgt een uitgebreide presentatie op Makelaarsland.nl. Bij de woningpresentatie staan alle social media buttons. Wanneer je op een button klikt, wordt je doorgelinkt naar het betreffende social media kanaal en kunt je je woning ‘liken’, ‘delen’, ‘tweeten’ etc. Ook vrienden en kennissen kunnen je woning gratis en gemakkelijk delen via hun sociale media.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van social media bij de verkoop van je huis?
Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan