Social Media gebruiken bij de verkoop van je huis

Social media kunnen een belangrijke rol spelen in de verkoop van je huis. Momenteel zijn er meer dan 2 miljoen mensen actief op social media. Waar voorheen mond-tot-mondreclame moest helpen bij het vinden van een koper voor een woning, kunnen verkopers nu hun sociale netwerken inzetten!

Social Media gebruiken bij de verkoop van je huis

Social media hebben een ondersteunende rol bij de verkoop van een woning. Zij zorgen ervoor dat een woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Social media: wat gebruik je waarvoor?

Inmiddels bestaan er tientallen sociale netwerken die ingezet kunnen worden bij de verkoop van een woning. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan Facebook of Twitter, maar ook netwerken als Google of Pinterest kunnen helpen bij het verkopen van je huis.  Hieronder vind je de belangrijkste:

  • Facebook: Schakel je vrienden en familie in om de juiste koper te vinden!
  • Twitter: Stel al jouw volgers op de hoogte dat je woning te koop staat.
  • LinkedIn: Laat je zakelijke contacten weten dat je je woning gaat verkopen.
  • Youtube: Vertel iedereen in een pakkende video alles over je woning. Heb je een video gemaakt en deze op Youtube geplaatst, vergeet deze dan ook niet te delen via Facebook, Twitter of Linkedin!

Facebookcampagnes voor relevanter bereik

Een facebookcampagne is een advertentie, die er uitziet als een gewoon facebookbericht. Wij maken deze advertentie van jouw te koop staande huis en zorgen ervoor dat deze op de facebooktijdlijn van minstens 1.000 mensen verschijnt. En niet zomaar 1.000 mensen. Onze slimme technologie ‘zoekt’ naar mensen waarvan de kans groot is dat ze op zoek zijn naar een huis als dat van jou.

Voorbeeld: Jouw woning wordt op onze website opvallend vaak bekeken door mensen uit Rotterdam. De koppeling di wij met Facebook hebben, leest dan de profielen van deze mensen op sociaal demografisch niveau, zodat deze mensen vervolgens getarget worden. Dit is enorm effectief zowel qua bereik als qua doelgroep.

Volg ons op: Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.

Ben je op zoek naar een goede, betaalbare NVM-makelaar voor de verkoop of aankoop van een huis? Vraag hieronder een informatiegesprek aan of bekijk onze andere contactmogelijkheden.

Informatiegesprek aanvragen

Stefan

Klantadviseur
Ik sta voor je klaar!

Er is iets misgegaan

Probeer het opnieuw of neem contact op via info@makelaarsland.nl of 088 200 2000

Bedankt

We nemen contact met je op

Veel gestelde vragen over huis verkopen

Hoe schrijf ik een goede aanbiedingstekst?

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.