Social Media gebruiken bij de verkoop van je huis

Social media kunnen een belangrijke rol spelen in de verkoop van je huis. Steeds meer Nederlanders zijn actief op social media. Waar voorheen mond tot mondreclame moest helpen bij het vinden van een koper voor een woning, kunnen verkopers nu hun sociale netwerken inzetten!

Social media hebben een ondersteunende rol bij de verkoop van een woning. Zij zorgen ervoor dat een woning onder de aandacht wordt gebracht bij de juiste doelgroep.

Wil je na het lezen van dit artikel nog meer weten over de mogelijkheden van social media bij de verkoop van je huis? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Social media: wat gebruik je waarvoor?

Inmiddels bestaan er tientallen sociale netwerken die ingezet kunnen worden bij de verkoop van een woning. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan Facebook of Twitter, maar ook netwerken als Google of Pinterest kunnen helpen bij het verkopen van je huis.  Hieronder vind je de belangrijkste:

  • Facebook: Schakel je vrienden en familie in om de juiste koper te vinden!
  • Twitter: Stel al jouw volgers op de hoogte dat je woning te koop staat.
  • LinkedIn: Laat je zakelijke contacten weten dat je je woning gaat verkopen.
  • Youtube: Vertel iedereen in een pakkende video alles over je woning. Heb je een video gemaakt en deze op Youtube geplaatst, vergeet deze dan ook niet te delen via Facebook, Twitter of Linkedin!

Makelaarsland is ook actief op social media!
Volg ons op: Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.

Verkoop je huis met de Makelaarsland app

Verkoop je huis met de Makelaarsland app

Door middel van social media kun je je huis te allen tijde onder de aandacht van mensen brengen. Maar wat als je ook nog eens je woningpresentatie aan kunt passen waar je ook bent? Dat kan nu, met de Makelaarsland app! Je kunt je woningpresentatie aanpassen en je ontvangt 24/7 updates omtrent de verkoop, biedingen of als er iets voor je klaar ligt.

Lees hier meer over de Makelaarsland app

Wil je ook je huis verkopen met de Makelaarsland app? Download de app dan nu!


Google play Store

App Store

Social media bij Makelaarsland

Het inzetten van social media is bij Makelaarsland gratis. De inzet hiervan hebben wij zeer gemakkelijk gemaakt. Elke woning die via Makelaarsland verkocht wordt, krijgt een uitgebreide presentatie op Makelaarsland.nl. Bij de woningpresentatie staan alle social media buttons. Wanneer je op een button klikt, word je doorgelinkt naar het betreffende social media kanaal en kun je jouw woning ‘liken’, ‘delen’, ‘tweeten’ etc. Ook vrienden en kennissen kunnen je woning gratis en gemakkelijk delen via hun social media.

Veel gestelde vragen over huis verkopen

Hoe schrijf ik een goede aanbiedingstekst?

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.