Makelaarsland tuinbord: Hoe plaats je deze?

Promotie van je woning is belangrijk om je verkoopkansen zo groot mogelijk te maken. Bijna 10% van de potentiële huizenzoekers vindt een woning doordat ze een te koop bord op straat zien. Daarom krijg je van Makelaarsland een opvallend tuinbord.

Makelaarsland tuinbord: Hoe plaats je deze?

Tuinbord van Makelaarsland

Makelaarsland heeft en modern tuinbord ontwikkeld. Hij is opvallend en kan wel tegen een stootje, of een windvlaag. Natuurlijk hoeft het monteren en plaatsen van het bord geen hoofdbreker te zijn. Daarom maken wij het je lekker makkelijk met deze stappen:

Stap 1

Bevestig de framedelen aan elkaar met bijgeleverde bout en moer. Haal de bout en moer los van het onderste deel van de paal, schuif vervolgens het bovenste gedeelte in het onderste gedeelte en bevestig de paaldelen aan elkaar met bout en moer.

Stap 2

Verwijder de plakstrips van het ‘Te Koop’ bord. Vouw de plakstrips van het tuinbord naar binnen. Plak het bord aan de bovenzijde van het frame. Plak de plakstrips ieder aan één kant van de paal, zodat beiden op het aluminium frame bevestigd worden. Bepaal de richting van het ‘Te koop’ bord. Indien mogelijk kun je het bord haaks ten opzichte van de weg zetten, zodat verkeer van twee kanten het tuinbord goed kan zien.

Stap 3

Op het moment dat je woning op funda gepubliceerd staat, plaats je het tuinbord goed in het zicht. Plaats het tuinbord recht in de grond, tot aan de rand van de driehoek. Maak gebruik van een grondboor of een rubberen hamer om het frame gemakkelijk ver de grond in te krijgen. Tip! Ontwijk ondergrondse kabels en leidingen.

Heb je nog vragen over het tuinbord, of wil je graag iets anders weten? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over de woningpresentatie

Hoe schrijf ik een goede aanbiedingstekst?

Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Hoe wordt mijn huis gepromoot?

Alle veelgestelde vragen

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.