Makelaarsland tuinbord: Hoe plaats je deze?

Promotie van je woning is belangrijk om je verkoopkansen zo groot mogelijk te maken. Bijna 10% van de potentiële huizenzoekers vindt een woning door een tuinbord in het straatbeeld. Daarom biedt Makelaarsland je een opvallend tuinbord aan.

Tuinbord van Makelaarsland

Makelaarsland heeft een stoer en modern tuinbord ontwikkeld. Het tuinbord is geheel in stijl van Makelaarsland met een herkenbaar bord in de kleuren blauw/wit en een robuust aluminium frame. Het tuinbord is opvallend en is weer- en windbestendig. Lees en bekijk hieronder hoe je het tuinbord kunt monteren en plaatsen.

Stap 1

Bevestig de framedelen aan elkaar met bijgeleverde bout en moer. Haal de bout en moer los van het onderste deel van de paal, schuif vervolgens het bovenste gedeelte in het onderste gedeelte en bevestig de paaldelen aan elkaar met bout en moer.

Stap 2

Verwijder de plakstrips van het ‘Te Koop’ bord. Vouw de plakstrips van het tuinbord naar binnen. Plak het bord aan de bovenzijde van het frame. Plak de plakstrips ieder aan één kant van de paal, zodat beiden op het aluminium frame bevestigd worden. Bepaal de richting van het ‘Te koop’ bord. Indien mogelijk kun je het bord haaks ten opzichte van de weg zetten, zodat verkeer van twee kanten het tuinbord goed kan zien.

Stap 3

Op het moment dat je woning op funda gepubliceerd staat, plaats je het tuinbord goed in het zicht. Plaats het tuinbord recht in de grond, tot aan de rand van de driehoek. Maak gebruik van een grondboor of een rubberen hamer om het frame gemakkelijk ver de grond in te krijgen.

Heb je nog vragen over het tuinbord, of wil je graag iets anders weten? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over de woningpresentatie

Krijg ik een bord in de tuin?

Hoe plaats ik het Makelaarsland tuinbord?

Hoe schrijf ik een goede aanbiedingstekst?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.