• Jouw makelaar in Alkmaar

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Alkmaar? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen van een huis.

    Jouw makelaar in Alkmaar

    Makelaar Alkmaar Makelaar Alkmaar

Makelaar in Alkmaar

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwe woning in Alkmaar of sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Alkmaar? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 54.000 consumenten bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Alkmaar en in de gemeente Alkmaar.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 643 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Alkmaar?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan onze Makelaarsland Agent bij jou in de buurt, Rob van Stralen? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

huis verkopen
Huis verkopen

Huis kopen in Alkmaar

Bij het kopen van een nieuwe woning in Alkmaar overweeg jij misschien om een makelaar in te schakelen. Een makelaar die ervoor zorgt dat jij in deze lastige huizenmarkt een nieuw huis kunt kopen onder de beste voorwaarden. Als NVM-makelaar doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij  weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Alkmaar is € 3.928. Er hangt natuurlijk wel veel af van het type woning.

Snelheid is sowieso geboden, want in Alkmaar staan huizen gemiddeld maar 41 dagen te koop. Op dit moment staan er 509 woningen te koop in Alkmaar: zit er eentje voor jou bij?

54.400 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda gebruiker

9,3

Het contact met de makelaar verliep heel plezier en de lijnen waren kort. Alles werd snel en vakkundig geregeld. Iedere bezichtiging werd direct gemeld en ook de terugkoppeling op een… Lees meer

Het contact met de makelaar verliep heel plezier en de lijnen waren kort. Alles werd snel en vakkundig geregeld. Iedere bezichtiging werd direct gemeld en ook de terugkoppeling op een bezichtiging volgde snel. Al met al een aanrader! Lees minder

Geschreven op 3 januari 2022

Dhr. Hoyos Tong

8,5

Van begin tot het einde verkoop traject werd ik vakkundig begeleid. Het Makelaarsland Team was altijd voor mij beschikbaar. Een echte aanrader voor een aan- en verkoop makelaar. Vaandaag vond… Lees meer

Van begin tot het einde verkoop traject werd ik vakkundig begeleid. Het Makelaarsland Team was altijd voor mij beschikbaar. Een echte aanrader voor een aan- en verkoop makelaar. Vaandaag vond de overdracht van onze verkoop woning plaats. Hartelijk dank! Een gezond, gelukkig en voorspoedig 2022 toegewenst. Lees minder

Geschreven op 31 december 2021

Rosa Scholte

10

Top geholpen door de mensen van Makelaarsland. Een deskundige en vriendelijke makelaar op bezoek bij de start van de verkoop procedure. Makelaarsland werkt met Zien24 voor het maken van de… Lees meer

Top geholpen door de mensen van Makelaarsland. Een deskundige en vriendelijke makelaar op bezoek bij de start van de verkoop procedure. Makelaarsland werkt met Zien24 voor het maken van de foto- en videoreportage en de plattegronden, wederom een zeer professionele vakman die hiervoor zorgde. Ook de telefonische contacten tijdens het verkoopproces met een vaste makelaar waren steeds plezierig. Ons huis was binnen 10 dagen verkocht. Verkopen via Makelaarsland zou ik iedereen aanraden, want het scheelt ook nog eens veel in de kosten. Lees minder

Geschreven op 31 december 2021

Op zoek naar jouw droomhuis?

Maak een gratis zoekopdracht aan en je ontvangt het nieuwste aanbod dat aan jouw eisen voldoet, zó in je mailbox!

Zoekopdracht aanmaken

Wist je dat…

een huis in Alkmaar gemiddeld € 337.660 kost en dat daarvan gemiddeld 8,8% boven de vraagprijs wordt verkocht?

  • Gemiddelde verkoopduur in Alkmaar: 41 dagen
  • Aantal huizen recent verkocht in Alkmaar boven de vraagprijs: 465

Ga jij je huis verkopen? Lees meer over het verkopen van je huis in Alkmaar

Makelaarsland als NVM-makelaar in Alkmaar

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Alkmaar makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 509 beschikbare woningen in Alkmaar. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Bekijk onze contactmogelijkheden. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Alkmaar.

Plan kennismaking

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.