Uw aankoopmakelaar in Den haag is Makelaarsland!

Op zoek naar een huis in Den Haag? Als u uw droomhuis heeft gevonden, helpt Mels u graag verder op weg. Maar óók als u nog geen huis op het oog heeft kunt u hem inschakelen.

Een aankoopmakelaar is er voor u, als u een huis koopt. Soms is er verwarring over de rol van de makelaar. Een verkoopmakelaar zal altijd de belangen van de verkoper behartigen, nooit die van de koper. Dus schakel een aankoopmakelaar in als u op zoek bent naar een huis of er al één heeft gevonden. dan gaat hij meer naar de bezichtigingen. Hij kan u advies geven over de biedingen, hij doet de onderhandelingen én is uw deskundige sparringspartner tijdens de grootste aankopen die u waarschijnlijk ooit zal doen.

Waarom een aankoopmakelaar in Den Haag inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat u waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loopt u het risico dat u te veel betaalt voor uw droomwoning. Of u komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat u gebreken niet goed heeft onderzocht of juridische stukken niet juist hebt gecontroleerd. Onze aankoopmakelaar in Den Haag is Mels. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor u het beste resultaat te behalen. De kosten die u in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdient u uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

 

Mels helpt u met aankoop in Den haag

Bij Makelaarsland betaalt u € 1860,- . Mels gaat de eerste keer vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer u een makelaar pas inschakelt op het moment dat u al een woning heeft gevonden die u wilt aankopen. Wanneer u een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaalt u altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Hoe verdien ik mijn investering in de aankoopmakelaar terug?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.