Jouw aankoopmakelaar in Den Haag is Makelaarsland!

Op zoek naar een huis in Den Haag? Als je je droomhuis hebt gevonden, helpt Mels je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen.

Een aankoopmakelaar is er voor jou, als je een huis koopt. Soms is er verwarring over de rol van de makelaar. Een verkoopmakelaar zal altijd de belangen van de verkoper behartigen, nooit die van de koper. Dus schakel een aankoopmakelaar in als je op zoek bent naar een huis of er al één hebt gevonden, dan gaat hij mee naar de bezichtigingen. Hij kan je advies geven over de biedingen, hij doet de onderhandelingen én is jouw deskundige sparringspartner tijdens de grootste aankoop die je waarschijnlijk ooit zal doen.

Waarom een aankoopmakelaar in Den Haag inschakelen?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar loont. Omdat je waarschijnlijk de deskundigheid en ervaring mist, loop je het risico dat je te veel betaalt voor je droomwoning. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan omdat je mogelijke gebreken niet goed hebt onderzocht of juridische stukken niet juist hebt gecontroleerd. Onze aankoopmakelaar in Den Haag is Mels. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

 

Martin en Mels helpen jou met aankoop in Den Haag

Martin en Mels helpen jou met aankoop in Den Haag

Bij Makelaarsland betaal je € 1860,- . Martin of Mels gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ja, ik wil graag vrijblijvende informatie

Veel gestelde vragen over Aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.