Kan een goedkope makelaar net zo goed zijn als een duurdere?

Bij het verkopen van je huis wil je natuurlijk de hoogste verkoopprijs. Het is alleen jammer dat daar ook meestal de courtage aan gekoppeld is. De kosten van de makelaar worden berekend in een percentage van de verkoopprijs, veelal exclusief BTW. Hoe hoger de verkoopprijs is, des te hoger zijn de makelaarskosten.

Dit kan ook anders, namelijk met een goedkope makelaar. De makelaars van Makelaarsland hanteren een vast en laag tarief van € 1.290 zodat je van tevoren duidelijk weet waar je aan toe bent. Bovendien is dit tarief inclusief BTW. Je huis verkopen met Makelaarsland kan je dus duizenden euro’s schelen.

Waarom zo goedkoop?

Dit vaste en lage tarief van een goedkope makelaar is onder andere mogelijk doordat je zelf de bezichtigingen begeleidt. Wie kent jouw huis en buurt immers beter dan jijzelf? Het begeleiden van bezichtigingen is een tijdrovende bezigheid voor de traditionele makelaar, omdat die vaak ook nog reistijd heeft. Bij Makelaarsland zal je NVM makelaar er alles aan doen om de beste resultaten te behalen bij de verkoop van je huis. Dus snel verkopen tegen de beste verkoopprijs. Door de expertise van je makelaar te benutten, zal het je uiteindelijk veel meer opleveren dan dat het je aan courtage gekost heeft. Zo krijg je dezelfde kwaliteit in de begeleiding van de verkoop, maar voor een veel betere prijs. En dat met een goedkope makelaar!

 

Jeroen Stoop vertelt het verhaal achter Makelaarsland.

Makelaarsland is een goedkope makelaar

De goedkoopste makelaar ben jij natuurlijk zelf. Onderschat echter niet wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je woning. Makelaars hebben alle expertise en juridische kennis in huis en weten precies wat er allemaal moet gebeuren bij de verkoop van je woonhuis. Wil je wel één van de goedkoopste makelaars, maar met alle kennis en expertise, dan is Makelaarsland de beste keuze. Jij doet wat jij het beste kunt, namelijk de beschrijvende tekst, foto’s en bezichtigingen. Jij hebt jarenlang met plezier in je huis gewoond en jij kunt er meer over vertellen dan welke makelaar dan ook. Alle andere zaken, waarbij een makelaar onmisbaar is, regelt de makelaar van Makelaarsland voor je.

Makelaarsland is niet alleen een goedkope makelaar omdat je enkele zaken zelf verzorgt, maar ook omdat de makelaars landelijk werken. Hierdoor profiteert Makelaarsland van schaalvoordelen. De efficiënte online en telefonische werkwijze van Makelaarsland scheelt enorm in de kosten, vooral op de kantoorruimte en overhead. Zo betaal je geen onnodige kosten.

Makelaarsland ten opzichte van andere makelaars

Bij Makelaarsland krijg je dezelfde goede service voor een betere prijs. Net als bij Makelaarsland ontvang je van een traditionele makelaar ook een verkoopbord, advies over de verkoop en begeleiding door het hele proces, alleen tegen veel hogere courtagekosten.

Wil je weten wat jij op de verkoop van je huis bij Makelaarsland bespaart op de makelaarskosten?

Bereken wat je kunt besparen

Wat kost het verkopen van een huis bij Makelaarsland?

Het tarief van Makelaarsland staat vast. Een huis verkopen via Makelaarsland kost € 1.290 (incl. BTW). Het tarief is veel lager dan de kosten van een traditionele makelaar én bij Makelaarsland betaal je achteraf! Dat komt ook doordat de taken van de makelaar worden verdeeld tussen de makelaar en jijzelf. Er is namelijk een aantal dingen dat jij zelf beter kunt dan een makelaar. Neem de bezichtigingen; wie kan er nu beter potentiële kopers rondleiden door jouw woonhuis dan jijzelf? En wie kent de buurt beter? Zo combineert Makelaarsland het beste van twee werelden en zijn Makelaarsland en jij samen de goedkoopste makelaar.

Heb je alsnog vragen over een goedkope makelaar, dan helpen wij je graag. Vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over goedkope makelaars

Wat krijg ik voor die € 1.290?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.