Kan een goedkope makelaar net zo goed zijn als een duurdere?

Bij het verkopen van je huis wil je natuurlijk een goedkope makelaar en de hoogste verkoopprijs. Het is alleen jammer dat daar ook meestal de courtage aan gekoppeld is. Makelaarscourtage, je weet wel, vaak een percentage van de koopsom. Daar doen wij niet aan.

Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief, ongeacht de waarde van je huis. Bij Verkoop Actief is dit € 1.290 (incl. BTW) en bij Verkoop Gemak € 2.950 (incl. BTW). Je huis verkopen met Makelaarsland kan je dus duizenden euro’s schelen.

Goedkope makelaar Makelaarsland

De goedkoopste makelaar ben jij natuurlijk zelf, maar onderschat niet wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je huis. Onze makelaars hebben alle juridische kennis in huis en weten precies wat er moet gebeuren. Wel zo handig!

Je huis verkopen kan bij ons op twee manieren. Je doet zelf het één en ander, of wij doen alles voor je. Als zelfdoener ben je het voordeligst uit. Je doet dan zelf de bezichtigingen. Want wie kan er nou beter over je huis vertellen dan jij? Hoe leuk je buren zijn, of wat je er allemaal aan verbouwd hebt. En wat je zelf doet hoef je natuurlijk ook niet te betalen.

Ben je te druk of laat je het verkopen gewoon liever aan de makelaar over, dan kan dat natuurlijk ook. Als een echte latendoener kies je voor Verkoop Gemak. Ook dan betaal je gewoon een vast en laag tarief, ongeacht de waarde van je huis. Weet je precies waar je aan toe bent.

En dan is het ook nog eens zo dat vaste-prijs-makelaars beter verkopen dan courtagemakelaars. Dat blijkt uit dit onderzoek.

Bereken jouw besparing

Bereken jouw besparing

Benieuwd wat jij kunt besparen op de makelaarscourtage bij het verkopen van je woning? Door met Makelaarsland te verkopen bespaar je al snel duizenden euro’s. Bij Makelaarsland werken we met een vast laag tarief. Zo ontvang je NVM kwaliteit voor een vaste lage prijs. 

Benieuwd wat jij met Makelaarsland kunt besparen op de verkoop van je woning als je zelf de bezichtigingen verzorgd?

Ja, bereken mijn besparing

Wat maakt Makelaarsland een goedkope makelaar?

Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en profiteert hierdoor van schaalvoordelen. Ook werkt Makelaarsland met lokale adviseurs door heel Nederland, en door de online en telefonische werkwijze bespaart Makelaarsland enorm in de kosten. Vooral op de kantoorruime en vaste lasten. Je betaalt dus alleen voor wat je écht nodig hebt. Én je betaalt achteraf!

Ook daarvoor ga je naar Makelaarsland.

Lees meer in onze brochure

Voer jouw gegevens in en download onze brochure

Bedankt

Je ontvangt onze brochure ook via e-mail.

Bekijk onze brochure

Er is iets misgegaan

Probeer het opnieuw of neem contact op via info@makelaarsland.nl of 088 200 2000

Veelgestelde vragen over goedkope makelaars

Wat krijg ik bij Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.