Kan een goedkope makelaar net zo goed zijn als een duurdere?

Bij het verkopen van je huis wil je natuurlijk een goedkope makelaar en de hoogste verkoopprijs. Het is alleen jammer dat daar ook meestal de courtage aan gekoppeld is. De kosten van de makelaar worden berekend in een percentage van de verkoopprijs, veelal exclusief BTW. Hoe hoger de verkoopprijs is, des te hoger zijn de makelaarskosten.

Dit kan ook anders, namelijk met een goedkope makelaar. De makelaars van Makelaarsland hanteren bij ML Online een vast en laag tarief van € 1.290 zodat je van tevoren duidelijk weet waar je aan toe bent. Bovendien is dit tarief inclusief BTW. Je huis verkopen met Makelaarsland kan je dus duizenden euro’s schelen.

Waarom zo goedkoop?

Dit vaste en lage tarief van een goedkope makelaar is onder andere mogelijk doordat je bij ML Online zelf de bezichtigingen begeleidt. Wie kent jouw huis en buurt immers beter dan jijzelf? Het begeleiden van bezichtigingen is een tijdrovende bezigheid voor de traditionele makelaar, omdat die vaak ook nog reistijd heeft. Bij Makelaarsland Online zal je NVM makelaar er alles aan doen om de beste resultaten te behalen bij de verkoop van je huis. Dus snel verkopen tegen de beste verkoopprijs. Door de expertise van je makelaar te benutten, zal het je uiteindelijk veel meer opleveren dan dat het je aan courtage gekost heeft. Zo krijg je dezelfde kwaliteit in de begeleiding van de verkoop, maar voor een veel betere prijs. En dat met een goedkope makelaar!

Liever de bezichtigingen uitbesteden? Kies dan Makelaarsland Lokaal. Je wordt dan maximaal ontzorgd, maar je betaalt nog steeds een voordelige prijs: € 2.780,-.

Jeroen Stoop vertelt het verhaal achter Makelaarsland.

Makelaarsland is een goedkope makelaar

De goedkoopste makelaar ben jij natuurlijk zelf. Onderschat echter niet wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je woning. Makelaars hebben alle expertise en juridische kennis in huis en weten precies wat er allemaal moet gebeuren bij de verkoop van je woonhuis. Wil je wel één van de goedkoopste makelaars, maar met alle kennis en expertise, dan is Makelaarsland Online de beste keuze. Jij doet wat jij goed zelf kunt, namelijk de beschrijvende tekst, foto’s en bezichtigingen. Jij hebt jarenlang met plezier in je huis gewoond dus jij kunt geïnteresseerden er alles over vertellen. Alle andere zaken, waarbij een makelaar onmisbaar is, regelt de makelaar van Makelaarsland voor je.

Makelaarsland is niet alleen een goedkope makelaar omdat je bij ML Online enkele zaken zelf verzorgt, maar ook omdat de makelaars landelijk werken. Hierdoor profiteert Makelaarsland van schaalvoordelen. De efficiënte online en telefonische werkwijze van Makelaarsland scheelt enorm in de kosten, vooral op de kantoorruimte en overhead. Zo betaal je geen onnodige kosten.

Wat maakt Makelaarsland een goedkope makelaar?

Bij Makelaarsland kun je zelf kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt. Wanneer je kiest voor Makelaarsland Online betaal je 1.290 (incl. BTW). Je helpt dan actief met de verkoop van je huis door onder andere de bezichtigingen zelf te doen. Als je liever ontzorgd wilt worden, kies dan voor Makelaarsland Lokaal en betaal € 2.780,- (incl. BTW). Je betaalt alleen voor wat je echt nodig hebt, en bij Makelaarsland betaal je achteraf! Makelaarsland is zo voordelig omdat onze makelaars landelijk werken. Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland en profiteert hierdoor van schaalvoordelen.

Heb je alsnog vragen over een goedkope makelaar, dan helpen wij je graag. Vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

VRIJBLIJVEND INFORMATIEGESPREK AANVRAGEN

Veel gestelde vragen over goedkope makelaars

Wat krijg ik bij Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.