Verkoop uw woning in Den Helder met Makelaarsland

Makelaar in Den Helder nodig? Verkoop uw huis of appartement in Den Helder met onze goede en goedkope makelaars!

Uw NVM makelaar in Den Helder: Makelaarsland
In Den Helder is Makelaarsland de beste keuze op het gebied van makelaars voor de verkoop van uw huis of appartement. Onze uitmuntende makelaars verkopen woningen vele malen sneller in Den Helder dan de gemiddelde traditionele makelaars in Den Helder. En dat voor een vaste lage courtage van slechts € 1.290 (incl. BTW).

Samen met een makelaar van Makelaarsland uw huis verkopen
Bij Makelaarsland verzorgt u zelf de bezichtigingen. U kent uw huis of appartement en uw buurt in Den Helder ten slotte beter dan welke makelaar dan ook. De makelaars van Makelaarsland doen de rest. Er komt een lokale makelaar uit Den Helder langs om de waarde van uw huis te bepalen. Makelaarsland zorgt voor promotiemateriaal, voert de onderhandelingen en stelt de koopovereenkomst voor u op.

NVM makelaar voor € 1.290
Omdat u zelf actief bent bij de verkoop van uw woning, bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten, ook wel courtage genoemd. U betaalt slechts een vast all-in tarief van € 1.290. Dit is vele malen goedkoper dan wat de gemiddelde traditionele makelaar in Den Helder rekent voor het verkopen van uw woning.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.