Verkoop jouw woning in Den Helder met Makelaarsland

Makelaar in Den Helder nodig? Verkoop je huis of appartement in Den Helder met onze goede en goedkope makelaars!

Jouw NVM makelaar in Den Helder: Makelaarsland
In Den Helder is Makelaarsland de beste keuze op het gebied van makelaars voor de verkoop van je huis of appartement. Onze uitmuntende makelaars verkopen woningen vele malen sneller in Den Helder dan de gemiddelde traditionele makelaars in Den Helder. En dat voor een vaste lage courtage van slechts € 1.286 (incl. BTW).

Samen met een makelaar van Makelaarsland je huis verkopen
Bij Makelaarsland verzorg jij zelf de bezichtigingen. Jij kent je huis of appartement en je buurt in Den Helder ten slotte beter dan welke makelaar dan ook. De makelaars van Makelaarsland doen de rest. Er komt een lokale makelaar uit Den Helder langs om de waarde van je huis te bepalen. Makelaarsland zorgt voor promotiemateriaal, voert de onderhandelingen en stelt de koopovereenkomst voor je op.

NVM makelaar voor € 1.286
Omdat je zelf actief bent bij de verkoop van je woning, bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten, ook wel courtage genoemd. Je betaalt slechts een vast all-in tarief van € 1.286. Dit is vele malen goedkoper dan wat de gemiddelde traditionele makelaar in Den Helder rekent voor het verkopen van je woning.