Wat doet een aankoopmakelaar?

Laat je alle ingewikkelde dingen bij het aankopen van een huis liever over aan iemand die er echt verstand van heeft? Dan ben je waarschijnlijk een latendoener. Neem dan een aankoopmakelaar mee.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Dat is een Makelaarsland Agent bij jou uit de buurt. Die handelt in jouw belang, zit vol goede tips en regelt alles voor je. En je betaalt gewoon een vast tarief.

Bekijk hier de stappen:

1. BEZICHTIGING EN WAARDEBEPALING

Onze Makelaarsland Agent gaat mee om het huis te bezichtigen. We letten overal op! Bovendien hebben we beschikbare data om jou goed te adviseren over de waarde en de staat van het huis. Zo kom je dus niet snel voor verrassingen te staan.

ONTMOET DE AGENT IN JOUW BUURT

2. TECHNISCHE EN JURIDISCHE ASPECTEN

Een huis koop je niet elke dag. Onze eigen juridische afdeling zoekt daarom alle om juridische zaken tot op de bodem uit. We doen kadastraal onderzoek, naar oppervlaktes en erfscheidingen bijvoorbeeld. En tijdens de bezichtiging checkt jouw Agent alle bouwkundige ins en outs. Jij wil gewoon weten dat het goed zit. Wij ook.

3. BIEDEN EN ONDERHANDELEN

Als ervaren aankoopmakelaar weet jouw Makelaarsland Agent precies wat je moet bieden. We onderhandelen namens jou en gaan tot het uiterste om het huis aan te kopen. Tegen de gunstigste voorwaarden en scherpste prijs natuurlijk. Daar zijn we makelaars voor.

4. KOOPOVEREENKOMST

Als je een huis koopt, moet je er goed op letten dat alle stukken kloppen en op tijd worden ingediend. Dat doen wij voor je. De koopovereenkomst wordt zorgvuldig gecheckt en we houden de termijnen scherp in de gaten. Daar heb jij dus geen omkijken naar. Als alle afspraken goed zijn vastgelegd, kun jij zonder stress je handtekening zetten.

5. OPLEVERINGSINSPECTIE EN OVERDRACHT

Nog een laatste check voordat het van jou is! Jouw Makelaarsland Agent is erbij tijdens de inspectie om de staat van huis nog een keer te controleren en vragen te beantwoorden. Is alles in orde? Dan kun jij naar de notaris om te tekenen voor jouw nieuwe thuis!

NPFOTO.klein-46

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.