• Jouw makelaar in Utrecht

    Je huis verkopen of kopen voor een vaste lage prijs én zelf de regie. Dat is Makelaarsland Utrecht. Jij houdt de touwtjes in handen, wij ondersteunen je waar je dat nodig hebt. Zo gaan we altijd voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

    Jouw makelaar in Utrecht

    Utrecht Utrecht

Makelaar in Utrecht

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Utrecht, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Utrecht? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 56.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in en om Utrecht.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 1863 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Utrecht?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan een van onze Makelaarsland Agents bij jou in de buurt? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

Onlangs verkocht in Utrecht en omgeving

Wij staan voor je klaar

Of je nou gaat kopen of verkopen: Remmie en Joost staan vanuit Utrecht voor je klaar.

Remmie Cornelissen RMT

Register Makelaar en Register Taxateur

Ik ben Remmie. Met mijn gezin woon ik in IJsselstein. Wat deze omgeving zo mooi maakt, zijn de historische kernen met de grachten en de vele winkeltjes. Mijn opleiding volgde ik bij de NVM in Nieuwegein. Wat me aantrok in dit prachtige beroep? Natuurlijk de steen zelf. Hoeveel is hij waard en wat is de prijsontwikkeling? Maar nog belangrijker zijn de emoties. Het is een dynamische markt, óók op emotioneel gebied. Een echte emotionele rollercoaster! Tijdens één van de belangrijkste beslissingen in jouw leven, wil ik zowel op emotioneel als professioneel gebied, je regisseur zijn van A tot Z.

Joost van der Burg RMT

Register Makelaar en Register Taxateur

Ik ben Joost. Samen met Nicole en onze twee kinderen Olivier en Max woon ik met veel plezier in Woerden. Wat de omgeving van Utrecht zo mooi maakt is de rijke geschiedenis en het brede scala aan voorzieningen. Ik werk hier al jaren en heb daardoor veel ervaring in het vak en ken de regio op mijn duimpje. Ik vind het prachtig om zowel koper als verkoper gelukkig en tevreden te zien met de deal. Dat ik het mede mogelijk maak hun woonwensen te vervullen, is het allermooiste aan mijn beroep. Het zal mij een genoegen zijn om toekomstige kopers én verkopers te mogen adviseren. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs!

Achter de schermen zijn er nog veel meer mensen betrokken bij de koop- of verkoop van je huis.
Maak kennis met de makelaars, juridische medewerkers en adviseurs van Makelaarsland.

Even kennismaken?

Plan gratis en vrijblijvend een informatiegesprek, al meer dan 56.000 (ver)kopers gingen je voor

Plan informatiegesprek

Huis verkopen in Utrecht

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar hoe krijg je jouw huis verkoopklaar én snel op funda? Appeltje eitje met Makelaarsland. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs en van de eerste bezichtigingen tot aan de koopovereenkomst; onze Makelaarsland Agent in jouw buurt Remmie Cornelissen, of Joost van der Burg is er voor je.

Wist je dat de vraagprijs van een huis in Utrecht gemiddeld € 579.000 is, en dat woningen worden verkocht voor gemiddeld 0,5% meer dan de vraagprijs?

● Gemiddelde verkoopduur in Utrecht: 42 dagen
● Gemiddelde vraagprijs in Utrecht: € 579.000
● Aantal huizen recent verkocht in Utrecht boven de vraagprijs: 795

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. In Utrecht verkopen woningen gemiddeld binnen 42 dagen. Zo kun jij snel een nieuw hoofdstuk starten! Dat van een nieuw huis, zie je het voor je?

Kies het pakket dat bij jou past

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Word jij onze volgende tevreden klant?

Juichende mensen Makelaarsland

Ricardo Calumby

9,5

It is the second time I am selling a house with Makelaarsland, so this already tells a lot about how much I am/was satisfied with their services. I strongly recommend… Lees meer

It is the second time I am selling a house with Makelaarsland, so this already tells a lot about how much I am/was satisfied with their services. I strongly recommend them, very knowledgeable, easy to reach and professional. Thank you very much Makelaarsland. Lees minder

Geschreven op 1 juni 2023

Irene Waslander

9

De houding van de medewerkers van Makelaarsland is kordaat, duidelijk. Het bepalen van de vraagprijs vond ik erg goed. Het regelen van diensten die nodig waren, zoals de fotograaf van… Lees meer

De houding van de medewerkers van Makelaarsland is kordaat, duidelijk. Het bepalen van de vraagprijs vond ik erg goed. Het regelen van diensten die nodig waren, zoals de fotograaf van Funda en het bepalen van het energielabel, gingen vlug. Het werken met twee onderhandelaars, kitty en Stephan, heeft mij niet gestoord. Als ik belde met een vraag, kon de receptiemedewerker mij soms al helpen. Ze waren goed op de hoogte. Heel prettig. Al met al een dikke voldoende. Lees minder

Geschreven op 23 mei 2023

Een funda gebruiker

9

Het contact was fantastisch, heel deskundig en bij vragen, alles werd of geregeld of duidelijk uitgelegd. Het enige wat ik zelf moest doen waren de bezichtigingen en verder de nazorg… Lees meer

Het contact was fantastisch, heel deskundig en bij vragen, alles werd of geregeld of duidelijk uitgelegd. Het enige wat ik zelf moest doen waren de bezichtigingen en verder de nazorg en nabellen werd gedaan door Makelaarsland. Kortom een fantastische ervaring en niets dan lof en waardering. Lees minder

Geschreven op 22 mei 2023

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Word jij onze volgende tevreden klant?

Juichende mensen Makelaarsland

Ben Kooijman

9,2

Contact met de makelaar liep goed. Deskundig en zeer behulpzaam. Zorgde voor een prettige terugkoppeling tijdens de onderhandelingen.

Contact met de makelaar liep goed. Deskundig en zeer behulpzaam. Zorgde voor een prettige terugkoppeling tijdens de onderhandelingen. Lees minder

Geschreven op 17 april 2023

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

8,8

Duidelijk, goede bereikbaarheid, ervaren aankoopmakelaar en denkt goed mee met een goed resultaat voor de koper.

Duidelijk, goede bereikbaarheid, ervaren aankoopmakelaar en denkt goed mee met een goed resultaat voor de koper. Lees minder

Geschreven op 3 april 2023

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

10

Frank is een fijne makelaar. Hij weet waar hij het over heeft en geeft heel goed advies. Hij heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van het huis. Hij… Lees meer

Frank is een fijne makelaar. Hij weet waar hij het over heeft en geeft heel goed advies. Hij heeft ons heel goed geholpen met de aankoop van het huis. Hij regelt alles voor je en is altijd goed bereikbaar voor vragen. We zijn heel blij dat we voor hem hebben gekozen. Echt top! Lees minder

Geschreven op 28 februari 2023

Huis kopen in Utrecht

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Utrecht neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Utrecht staan huizen gemiddeld maar 42 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 1431 woningen te koop in Utrecht: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Utrecht is € 5.122. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Utrecht

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Utrecht makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 1431 beschikbare woningen in Utrecht. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Bekijk onze contactmogelijkheden. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Utrecht.

Plan een kennismaking

Contact gegevens

Locatie Utrecht

  • Parijsboulevard, 3541CS Utrecht
  • 088 200 2000
  • info@makelaarsland.nl

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.