• Jouw makelaar in Utrecht

    Ben jij op zoek naar een makelaar in Utrecht? Lees meer over jouw kansen op de huizenmarkt én hoe wij jou kunnen helpen bij het kopen of verkopen van je huis.

    Jouw makelaar in Utrecht

    Makelaar Utrecht Makelaar Utrecht

Makelaar in Utrecht

Sta jij in de startblokken om een te koop-bord in je voortuin te zetten in Utrecht, of heb jij je zinnen juist gezet op een nieuwe woning in Utrecht? Of je nu wil verkopen of aankopen, of allebei… Bij Makelaarsland weten we wat er allemaal op je af komt. Sinds onze start als NVM makelaar in 2005 hielpen wij meer dan 50.000 verkopers en kopers bij de aan- of verkoop van hun huis, óok bij jou in de buurt in Utrecht en in de gemeente Utrecht.

Het kopen of verkopen van een huis is voor de meeste mensen een grote beslissing; vast ook voor jou. Je wilt hierbij natuurlijk de hulp van een makelaar. Iemand die naar je luistert en jouw wensen vertaalt naar de beste deal voor jou! Dat snappen wij. Wist je dat 2061 verkopers jou voorgingen de afgelopen periode in Utrecht?

Bij ons kies je zelf hoeveel hulp je nodig hebt. Houd je zelf de regie, of geef je deze aan een van onze Makelaarsland Agents bij jou in de buurt, Remmie Cornelissen of Joost van der Burg? Wat je zelf doet, betaal je ook niet. Scheelt jou weer een zithoek!

huis verkopen
huis verkopen

Huis verkopen in Utrecht

De kogel is door de kerk: jouw huis gaat de verkoop in. Maar hoe krijg je jouw huis verkoopklaar én snel op funda? Appeltje eitje met Makelaarsland. Van de perfecte woningpresentatie tot de juiste vraagprijs en van de eerste bezichtigingen tot aan de koopovereenkomst; onze Makelaarsland Agent in jouw buurt Remmie Cornelissen, of Remmie Cornelissen is er voor je.

Wist je dat de vraagprijs van een huis in Utrecht gemiddeld € 566.059 is, en dat woningen worden verkocht voor gemiddeld 12,7% meer dan de vraagprijs?

● Gemiddelde verkoopduur in Utrecht: 35 dagen
● Gemiddelde vraagprijs in Utrecht: € 566.059
● Aantal huizen recent verkocht in Utrecht boven de vraagprijs: 1608

Zodra je ook hebt besloten dat je gaat verhuizen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk van de rompslomp af zijn. In Utrecht verkopen woningen gemiddeld binnen 35 dagen. Zo kun jij snel een nieuw hoofdstuk starten! Dat van een nieuw huis, zie je het voor je?

54.400 verkopers gingen je voor

Juichende mensen Makelaarsland

Een funda gebruiker

9,3

Het contact met de makelaar verliep heel plezier en de lijnen waren kort. Alles werd snel en vakkundig geregeld. Iedere bezichtiging werd direct gemeld en ook de terugkoppeling op een… Lees meer

Het contact met de makelaar verliep heel plezier en de lijnen waren kort. Alles werd snel en vakkundig geregeld. Iedere bezichtiging werd direct gemeld en ook de terugkoppeling op een bezichtiging volgde snel. Al met al een aanrader! Lees minder

Geschreven op 3 januari 2022

Dhr. Hoyos Tong

8,5

Van begin tot het einde verkoop traject werd ik vakkundig begeleid. Het Makelaarsland Team was altijd voor mij beschikbaar. Een echte aanrader voor een aan- en verkoop makelaar. Vaandaag vond… Lees meer

Van begin tot het einde verkoop traject werd ik vakkundig begeleid. Het Makelaarsland Team was altijd voor mij beschikbaar. Een echte aanrader voor een aan- en verkoop makelaar. Vaandaag vond de overdracht van onze verkoop woning plaats. Hartelijk dank! Een gezond, gelukkig en voorspoedig 2022 toegewenst. Lees minder

Geschreven op 31 december 2021

Rosa Scholte

10

Top geholpen door de mensen van Makelaarsland. Een deskundige en vriendelijke makelaar op bezoek bij de start van de verkoop procedure. Makelaarsland werkt met Zien24 voor het maken van de… Lees meer

Top geholpen door de mensen van Makelaarsland. Een deskundige en vriendelijke makelaar op bezoek bij de start van de verkoop procedure. Makelaarsland werkt met Zien24 voor het maken van de foto- en videoreportage en de plattegronden, wederom een zeer professionele vakman die hiervoor zorgde. Ook de telefonische contacten tijdens het verkoopproces met een vaste makelaar waren steeds plezierig. Ons huis was binnen 10 dagen verkocht. Verkopen via Makelaarsland zou ik iedereen aanraden, want het scheelt ook nog eens veel in de kosten. Lees minder

Geschreven op 31 december 2021

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Plaats een gratis zoekopdracht en je ontvangt het nieuwste aanbod dat aan jouw eisen voldoet, zó in je mailbox!

Zoekopdracht plaatsen

Huis kopen in Utrecht

Ook bij het kopen van een nieuwe woning in Utrecht neem jij uiteraard de beste makelaar in de arm. Kom snel in actie, want in Utrecht staan huizen gemiddeld maar 35 dagen te koop. De makelaars van Makelaarsland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet misgrijpt. Wij weten wat de huizen in jouw buurt waard zijn en we hebben een groot landelijk netwerk met potentiële kopers.

Per week bezichtigen via Makelaarsland gemiddeld 1.000 geïnteresseerden een nieuwe koopwoning. Op dit moment staan er 708 woningen te koop in Utrecht: zit er eentje voor jou bij?

We adviseren je onder andere over de prijs voor het huis dat jij jouw thuis wilt noemen. De gemiddelde transactieprijs per vierkante meter in Utrecht is €€ 5.558. Het hangt natuurlijk wel af van het type woning.

Makelaarsland als NVM-makelaar in Utrecht

Als NVM-makelaar maakt Makelaarsland het aan- of verkopen van je huis in Utrecht makkelijk en betaalbaar. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Voor onze geleverde kwaliteit krijgen we op funda daarom ook niet voor niks een waardering van 9,2! Een ander groot voordeel: bij Makelaarsland betaal je een vast (laag) tarief ongeacht de waarde van de woning. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met het bemachtigen van één van de 708 beschikbare woningen in Utrecht. En wat wij niet voor je doen, betaal je ook niet. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Bekijk onze contactmogelijkheden. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens onze kennismaking nemen we alle tijd voor je en kun je jouw vragen stellen over het kopen of verkopen van je huis in Utrecht.

Plan een kennismaking

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.