Uw makelaar in Leiden, Makelaarsland

Woning verkopen? In Leiden is NVM makelaar Makelaarsland een zeer goede makelaar!

U bent op zoek naar een makelaar in Leiden. NVM makelaar Makelaarsland heeft al voor meer dan 400 woningen in Leiden opgetreden als makelaar. Niet zo gek dus dat u ons regelmatig tegenkomt in het straatbeeld van Leiden.

Duizenden euro’s besparen

Heeft u wel eens uitgerekend hoeveel geld u na de verkoop van uw huis kwijt zult zijn aan courtage? Voor een woning die voor € 250.000 verkocht wordt betaalt u een NVM makelaar gemiddeld € 4.989 aan makelaarskosten. Bij Makelaarsland betaalt u altijd een vast laag bedrag van slechts € 1.290 (incl. BTW). Dat is een besparing van maar liefst € 3.700! Wilt u weten hoeveel het scheelt voor uw woning? Bereken het hier.

Zelf actief betrokken

Met de unieke formule van Makelaarsland kunt u uw woning in en om Leiden voordelig, snel en efficiënt verkopen met een ervaren NVM makelaar. U neemt de makelaar werk en tijd uit handen, omdat u zelf de rondleidingen begeleidt. Wij doen de woningtaxatie, plaatsen het huis op funda, doen de onderhandelingen en stellen de koopovereenkomst op.

Nog meer voordelen van Makelaarsland als verkoopmakelaar:

Naast dat u veel geld bespaart en zelf actief betrokken bent bij de verkoop van uw woning, kent het verkopen van uw huis in Leiden met Makelaarsland nog meer voordelen:
Prominent op funda
Uw woning wordt prominent op funda geplaatst. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan bij een makelaar in Leiden en omstreken.
Persoonlijke NVM makelaar
U krijgt een eigen persoonlijke verkoopmakelaar die u begeleidt tijdens het volledige proces van het verkopen van uw huis. De vraagprijs- en verkoopstrategie wordt natuurlijk volledig toegespitst op uw persoonlijke situatie.
De perfecte bezichtiging
Wie weet er meer over uw woning dan u zelf? U plant de bezichtigingen in wanneer het u en de potentiële koper uitkomt. Dat u niet aan kantooruren gebonden bent is voor potentiële kopers een groot voordeel. Goed om te weten: uit diverse onderzoeken blijkt dat kopers het liefst door u rondgeleid worden!
Landelijke makelaar
Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Omdat wij een zeer efficiënte werkwijze hebben ontwikkeld scheelt dat u enorm in de kosten.

Kortom: De beste prijs/kwaliteit verhouding vindt u bij Makelaarsland.

» Een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen
» Meer lezen in onze verkoopbrochure

Makelaars in Leiden

Wie een makelaar in Leiden zoekt, kan bij talloze gevestigde makelaars terecht. Over het algemeen hebben zij een vergelijkbare aanpak. De makelaarskosten zijn vrijwel altijd gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs. De courtage loopt daardoor snel op tot vele duizenden euro’s. De werkwijze van Makelaarsland wijkt op dit punt af van de traditionele makelaardij en bespaart u enorm veel geld aan courtage. Bij het verkopen van een huis in Leiden en omgeving via Makelaarsland betaalt u een vast laag tarief van € 1.290

.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.