Jouw makelaar in Leiden, Makelaarsland

Makelaar in Leiden nodig? In Leiden bespaar je met NVM makelaar Makelaarsland duizenden euro’s op makelaarskosten!

Je bent op zoek naar een makelaar in Leiden. NVM makelaar Makelaarsland bestaat al 15 jaar en heeft de afgelopen 5 jaar voor meer dan 200 woningen in Leiden opgetreden als makelaar. Niet zo gek dus dat je ons regelmatig tegenkomt in het straatbeeld van Leiden.

Duizenden euro’s besparen

Heb je wel eens uitgerekend hoeveel geld je na de verkoop van je huis kwijt zult zijn aan courtage? Je betaalt voor een NVM makelaar gemiddeld € 4.492 aan makelaarskosten bij de verkoop van je woning. Bij Makelaarsland Online betaal je altijd een vast laag bedrag. Wil je weten hoeveel het scheelt voor jouw woning? Bereken het hier.

Bereken jouw besparing

Zelf actief betrokken

Met de unieke formule van Makelaarsland Online kun je jouw woning in en om Leiden voordelig, snel en efficiënt verkopen met een ervaren NVM makelaar. Je neemt de makelaar werk en tijd uit handen, omdat je zelf de rondleidingen begeleidt. Wij doen de woningtaxatie, plaatsen het huis op funda, de onderhandelingen en stellen de koopovereenkomst op.

Nog meer voordelen van Makelaarsland als verkoopmakelaar:

Naast dat je veel geld bespaart en zelf actief betrokken bent bij de verkoop van je woning, kent het verkopen van je huis in Leiden met Makelaarsland nog meer voordelen:
• Prominent op funda
Je woning wordt prominent op funda geplaatst. Daarnaast informeren wij alle woningzoekers die ingeschreven staan bij een makelaar in Leiden en omstreken.
• Persoonlijke NVM makelaar
Je krijgt een eigen persoonlijke verkoopmakelaar die je begeleidt tijdens het volledige proces van het verkopen van je huis. De vraagprijs- en verkoopstrategie wordt natuurlijk volledig toegespitst op je persoonlijke situatie.
• De perfecte bezichtiging
Wie weet er meer over jouw woning dan jijzelf? Jij plant de bezichtigingen in wanneer het jou en de potentiële koper uitkomt. Dat je niet aan kantooruren gebonden bent is voor potentiële kopers een groot voordeel. Goed om te weten: uit diverse onderzoeken blijkt dat kopers het liefst door jou rondgeleid worden!
• Landelijke makelaar
Makelaarsland is een landelijk werkende NVM makelaar. Omdat wij een zeer efficiënte werkwijze hebben ontwikkeld scheelt jou dat enorm in de kosten.
• Hoge kwaliteit
Wij krijgen van onze klanten gemiddeld een 9,2 op funda voor prijs/kwaliteit. De verkoop van jouw huis of appartement is dus in goede handen!

Kortom: De beste prijs/kwaliteit verhouding vind je bij Makelaarsland.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

> Een vrijblijvend informatie gesprek aanvragen
> Meer lezen in onze brochure

Makelaars in Leiden

Wie een makelaar in Leiden zoekt, kan bij talloze gevestigde makelaars terecht. Over het algemeen hebben zij , in tegenstelling tot Makelaarsland, allemaal dezelfde aanpak. De makelaarskosten zijn vrijwel altijd gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs. De courtage loopt daardoor snel op tot vele duizenden euro’s. De werkwijze van Makelaarsland wijkt op dit punt af van de traditionele makelaardij en bespaart je enorm veel geld aan courtage. Bij het verkopen van een huis in Leiden en omgeving via Makelaarsland betaal je een vast laag tarief van 1.290,- inclusief BTW. Wil je meer weten? Wij beantwoorden graag al je vragen.

Informatiegesprek aanvragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.