Jouw makelaar in Tilburg, Makelaarsland

Heb je een makelaar in Tilburg nodig? De makelaars van Makelaarsland helpen je graag met de verkoop of aankoop van je huis in Tilburg!

Hoewel de oude stadskern niet meer bestaat is Tilburg rijk aan bezienswaardigheden met bijvoorbeeld de Heikese kerk en het Paleis-Raadhuis. Verder buiten de stad is ook veel te zien. Tilburg wordt omringd door meerdere natuurgebieden zoals het Noorderbos, waarachter het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen te vinden is. Wil jij je huis kopen of verkopen met een makelaar in Tilburg?

Dé NVM Makelaar in Tilburg

Makelaarsland kan jou helpen met aan-of verkoop van je woning in Tilburg. Lees hier waarom Makelaarsland de beste keuze voor een makelaar in Tilburg is.

  1. Wij vragen altijd een vast en laag bedrag, ongeacht de waarde en locatie van een woning, én je betaalt achteraf.
    Na afloop geen verassingen dus.
  2. In Tilburg kun je bij de verkoop van je woning met Makelaarsland kiezen hoeveel makelaar je nodig hebt.
  3. Onze makelaars verkopen duizenden woningen per jaar. Genoeg ervaring dus om jou ook optimaal te kunnen helpen met de aan- of verkoop van je huis of appartement.
  4. Onze klanten geven ons een 9,2 gemiddeld voor de prijs/kwaliteit. Wij zorgen er dus voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de aan- of verkoop van je woning in Tilburg.
  5. Met Makelaarsland kun je tot duizenden euro’s besparen op makelaarskosten en courtage.

Jij kiest hoeveel je bespaart!

Wij zijn anders dan traditionele makelaars. We vragen namelijk geen percentage van verkoopprijs of aankoopprijs maar een vast en laag bedrag. Bovendien betaal je achteraf, je komt dus niet voor verassingen te staan! In Tilburg helpt onze Makelaarsland Agent Patrick jou met de aankoop van je woning of met de verkoop. Met Makelaarsland Lokaal zorgt Patrick ervoor dat jouw verkoop in goede handen is. Wil je verkopen en nog meer besparen op de makelaarskosten? Kies dan voor Makelaarsland Online. Wij kunnen de prijs dan extra laag houden omdat je zelf actief mee helpt met de verkoop. Jij doet bijvoorbeeld de bezichtigingen. Dat kun je ook prima zelf, want wie kent jouw huis nou zo goed als jij zelf?

Aankoopmakelaar in Tilburg

In Tilburg helpt Patrick jou met de aankoop van je woning. Ben je benieuwd wat een woning écht waard is, wil je niets over het hoofd zien, en zeker zijn van jouw aankoop? Met een aankoopmakelaar ben je zekerder. Voor €1.860 (inclusief BTW) helpt Patrick jou met de aankoop van jouw droomhuis in Tilburg. Hij biedt nu een vrijblijvende meeloop bezichtiging aan. Wil je vrijblijvend met Patrick kennismaken?

Makelaarsland Online

Wil je alle controle over jouw verkoop houden, of gewoon nog meer geld besparen? Dan is Makelaarsland Online de makelaar in Tilburg voor jou! Je hebt natuurlijk nog steeds het voordeel van de ervaring van onze makelaars. Voor Makelaarsland Online betaal je een vast tarief, ongeacht de verkoopprijs. Zo kun je tot duizenden euro’s op makelaarskosten besparen. Benieuwd wat jij kunt besparen?

Makelaarsland Lokaal

Ik ben Patrick, Makelaarsland Agent in Tilburg. Naast aankoop, help ik je ook graag met de verkoop van jouw huis in Tilburg. Wanneer je kiest voor Makelaarsland Lokaal, zorg ik ervoor dat de verkoop van jouw woning optimaal verloopt! Samen bespreken we natuurlijk de verkoopstrategie, maar ik zorg ervoor dat het in orde komt. Je kunt er natuurlijk ook op rekenen dat ik de bezichtigingen verzorg. Ook bij Makelaarsland Lokaal kun je rekenen op een transparante, en vaste prijs die je pas achteraf betaalt. Met Makelaarsland Lokaal betaal je vele malen minder dan bij de gemiddelde makelaar in Tilburg. Wil je meer weten over mij of hoe ik jou kan helpen?

Meer over Patrick

Heb je verkoopplannen? Wil je weten wat jouw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling, en maak kennis met Patrick.

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.