Jouw NVM makelaar in Vlaardingen, Makelaarsland

Bespaar makelaarskosten en verkoop je huis of appartement met Makelaarsland

Kies voor het verkopen van je woning in Vlaardingen voor NVM makelaar Makelaarsland. Als NVM Makelaar leveren wij jou de perfecte dienstverlening voor slechts € 1.286,- inclusief BTW. Met de vaste lage courtage van slechts € 1286 bespaar je duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaar in Vlaardingen.

Jij doet de bezichtiging, wij doen de rest

Bij Makelaarsland doe je als verkoper zelf de bezichtigingen. Jij kent als verkoper immers alle aspecten van jouw eigen woning. Daarbij stellen potentiële kopers het op prijs dat bezichtigingen kunnen plaatsvinden buiten werktijd om of in het weekend. Makelaarsland doet als NVM makelaar de rest. Wij verzorgen de woningopname van je huis of appartement te Vlaardingen, de onderhandelingen en de opmaak van de koopovereenkomst. De woningopname wordt overigens verzorgd door een lokale makelaar uit Vlaardingen.

De voordelen van Makelaarsland

– Persoonlijke verkoopstrategie
Samen met jou bespreekt je makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie!

– Zelf de touwtjes in handen
Je bent bij Makelaarsland zelf actief betrokken bij de verkoop van je huis of appartement in Vlaardingen en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent de verkoop van je woning.

– Bereik alle kopers
Bijna 00% van de woningzoekenden zoeken op huizensite funda. Je huis staat bij Makelaarsland altijd prominent op funda.