Jouw NVM makelaar in Vlaardingen, Makelaarsland

Bespaar makelaarskosten en verkoop jouw huis of appartement met Makelaarsland.

Kies voor het verkopen van jouw woning in Vlaardingen voor NVM makelaar Makelaarsland. Als NVM Makelaar leveren wij je de perfecte dienstverlening voor vaste en lage courtage. Daardoor bespaar je duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaar in Vlaardingen.

Bereken je besparing

Je doet de bezichtiging, wij doen de rest

Bij Makelaarsland doe je als verkoper zelf de bezichtigingen. Je kent als verkoper immers alle aspecten van jouw eigen woning. Daarbij stellen potentiële kopers het op prijs dat bezichtigingen kunnen plaatsvinden buiten werktijd om of in het weekend. Makelaarsland doet als NVM makelaar de rest. Wij verzorgen de woningopname van jouw huis of appartement te Vlaardingen, de onderhandelingen en de opmaak van de koopovereenkomst. De woningopname wordt overigens verzorgd door een lokale makelaar uit Vlaardingen.

De voordelen van Makelaarsland

– Persoonlijke verkoopstrategie
Samen met jou bespreekt je makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie!

– Zelf de touwtjes in handen
Je bent bij Makelaarsland zelf actief betrokken bij de verkoop van jouw huis of appartement in Vlaardingen en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent de verkoop van jouw woning.

– Bereik alle kopers
Bijna 100% van de woningzoekenden zoeken op huizensite funda. Jouw huis staat bij Makelaarsland altijd prominent op funda.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.