Uw NVM makelaar in Vlaardingen, Makelaarsland

Bespaar makelaarskosten en verkoop uw huis of appartement met Makelaarsland

Kies voor het verkopen van uw woning in Vlaardingen voor NVM makelaar Makelaarsland. Als NVM Makelaar leveren wij u de perfecte dienstverlening voor slechts € 1.290,- inclusief BTW. Met de vaste lage courtage van slechts € 1.290 bespaart u duizenden euro’s ten opzichte van de traditionele makelaar in Vlaardingen.

U doet de bezichtiging, wij doen de rest

Bij Makelaarsland doet u als verkoper zelf de bezichtigingen. U kent als verkoper immers alle aspecten van uw eigen woning. Daarbij stellen potentiële kopers het op prijs dat bezichtigingen kunnen plaatsvinden buiten werktijd om of in het weekend. Makelaarsland doet als NVM makelaar de rest. Wij verzorgen de woningopname van uw huis of appartement te Vlaardingen, de onderhandelingen en de opmaak van de koopovereenkomst. De woningopname wordt overigens verzorgd door een lokale makelaar uit Vlaardingen.

De voordelen van Makelaarsland

– Persoonlijke verkoopstrategie
Samen met u bespreekt uw makelaar de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie!

– Zelf de touwtjes in handen
U bent bij Makelaarsland zelf actief betrokken bij de verkoop van uw huis of appartement in Vlaardingen en altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent de verkoop van uw woning.

– Bereik alle kopers
Bijna 00% van de woningzoekenden zoeken op huizensite funda. Uw huis staat bij Makelaarsland altijd prominent op funda.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.