Een huis kopen? Makelaarsland helpt zelfdoeners én latendoeners.

Door
Makelaarsland
op

Je bent je droomhuis tegengekomen, online of op straat. En dan? Zelf aanbellen? Of hup, naar een aankoopmakelaar? Er zijn inderdaad twee manieren om een huis te kopen: zelf doen of laten doen. Maar tot welke groep je ook behoort, je kunt altijd bij Makelaarsland terecht.

Kijken, kijken, huis kopen

Een beetje hulp bij het kopen van een huis kan geen kwaad. Want zeg nou zelf, het is best lastig om nog naar de nadelen van een huis te kijken als je verliefd bent geworden. Of misschien ben je juist erg huiverig en val jij al tijden in de categorie ‘kijken, kijken, niet kopen’? Als koper rijzen er veel vragen in de huidige woningmarkt. Waar moet je op letten bij een bezichtiging? En als je eenmaal wilt bieden, hoe hoog is je bod? Welke voorwaarden horen daarbij? Hoe word jij nou die gelukkige koper? En waar teken ik voor als ik mijn handtekening onder de koopovereenkomst zet?

Dat snappen wij en daarom helpen we je bij Makelaarsland graag. Een verkoopmakelaar komt namelijk op voor de belangen van een verkoper, maar een aankoopmakelaar voor die van jóu. Hoeveel hulp je wilt, kies je zelf. Zo wordt het kopen van een huis verrassend eenvoudig.

Aankoopmakelaar

Bij Makelaarsland kun je kiezen voor een aankoopmakelaar die alles uit handen neemt. We gaan dan met je mee bij een bezichtiging, checken de staat en de waarde  van het huis en houden je volledig op de hoogte van alle stappen. Zo hoef je ook niet zelf met de verkopend makelaar in gesprek. Wij onderhandelen namelijk voor je, uiteraard in overleg. Omdat wij dagelijks onderhandelen, halen wij het onderste uit de kan. Wel zo fijn!

Hebben we overeenstemming bereikt? Dan zijn we nog niet klaar. We lopen de koopovereenkomst door en vervolgens houden wij constant vinger aan de pols. Als laatste gaan we mee naar de overdracht en ontkurken we de champagne. Kortom, een complete begeleiding van A tot Z.

Aankoopcoach

Ben jij meer een zelfdoener maar heb je toch wat vragen bij het kopen van je droomhuis? Dan hebben wij de oplossing. De Aankoopcoach. Met de Aankoopcoach kies je voor betaalbare hulp van een specialist van Makelaarsland die je gewoon belt of mailt als je advies nodig hebt tijdens jouw aankoop.

Heb jij bijvoorbeeld zelf een huis bekeken? Dan bel je na je bezoek met jouw aankoopcoach om te sparren over je bevindingen. De Aankoopcoach checkt alle relevante data van het huis en zo bepaal je óf en wát je moet bieden. Je kunt hiervoor het speciaal ontwikkelde ‘bieden als een pro-formulier’ gebruiken. Zo zorg je dat niets vergeet en een professioneel bod uitbrengt bij de verkopend makelaar. Ook tijdens de onderhandelingen schakel je met jouw aankoopcoach waar nodig. Samen gaan we voor de scherpste prijs en de meest gunstige voorwaarden.

Heb je overeenstemming bereikt? Gefeliciteerd! Dat heb je grotendeels zelf gedaan! We helpen je graag met het checken van de koopovereenkomst en juridische stukken en zijn jouw vraagbaak tot aan de overdracht.

Starten naar de zoektocht van jouw droomhuis? Maak een Makelaarsland zoekopdracht aan

1 Binnen 1 minuut jouw zoekopdracht aangemaakt.
2 Super compleet. Je ontvangt de nieuwste woningen van alle NVM makelaars en meer.
3 Vind je een woning interessant? Dan kun je meteen een bezichtiging aanvragen. Handig!

Stel je persoonlijke zoekopdracht in en ontvang altijd het nieuwste woningaanbod van heel Nederland!

Gratis zoekopdracht aanmaken

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.