De NVM no-risk clausule

Er zijn nog steeds veel woningzoekers. Deze potentiële woningkopers durven echter vaak niet tot koop over te gaan voordat hun eigen huis verkocht is. Makelaarsland biedt dé oplossing met de NVM no-risk clausule!

NVM no-risk clausule: kopen zonder risico

Bij Makelaarsland kunt u uw droomhuis kopen met de garantie dat u niet met uw oude woning blijft zitten. Makelaarsland biedt u NU de mogelijkheid om een bod uit te brengen onder voorbehoud van de verkoop van uw eigen woning. Zo loopt u geen risico op het bezit (en de lasten) van 2 woningen. Dat is wel zo veilig!

Hoe werkt de NVM no-risk clausule?

U brengt een bod uit onder voorbehoud van de verkoop van uw eigen woning. Indien er overeenstemming wordt bereikt over de koopsom, aanvaardingsdatum en voorwaarden wordt de koopovereenkomst door Makelaarsland opgesteld. Er wordt een extra artikel opgenomen (de NVM no-risk clausule) waarin staat dat u de koop kosteloos kunt ontbinden indien er binnen de afgesproken termijn (bijv. 6 maanden) geen koper voor uw eigen huis is gevonden.

Makelaarsland daagt woningzoekers uit

De huidige werkwijze van veel makelaars is conservatief en nog steeds gericht op een woningmarkt die vooral voor verkopers gunstig is. Als moderne NVM makelaar zoeken wij naar alternatieve verkoopmethodes die meer aansluiten op de huidige markt. Door u de kans te geven om een woning te kopen met de NVM no-risk garantie, kunt u eerder overgaan tot actie. Zo doen wij er alles aan om op de actuele behoeften van zowel kopers als verkopers op de huizenmarkt in te spelen.

Wij dagen u uit om ons woningaanbod te bekijken, woningen vrijblijvend te bezichtigen en een bod uit te brengen met de NVM no-risk clausule. Dit geldt uiteraard alleen bij aankoop van een woning waarvan Makelaarsland verkopend makelaar is.

Meer weten over NVM no-risk of uw huis verkopen via Makelaarsland? Bel 088 200 2000 of vraag een informatiegesprek aan.

Bovenstaande geldt alleen bij aankoop van een woning waarvan Makelaarsland verkopend makelaar is.