5 x appartement

Door
Makelaarsland
op

Een appartement bevindt zich vaak in de buurt van winkels en andere voorzieningen. Doordat alles gelijkvloers is, is het een populaire woonvorm voor een breed publiek. Een voordeel van een appartement zijn de lagere energiekosten en de onderhoudskosten die vaak worden gedekt vanuit een VVE. Makelaarsland licht graag 5 appartementen uit.

Schansbaan 136 Zoetermeer

In dit statige gebouw, tref je een prachtig penthouse met uitzicht op de verzorgde tuin. Aan ruimte geen gebrek en de grote verrassing van deze woning is een privé zwembad waar je heerlijk kunt genieten van rust en relaxmomenten.
Appartement Zoetermeer

Appartement Zoetermeer
Bezichtiging op deze woning aanvragen

Botterweg 71 Diemen

Hou je van een lichte moderne ruimte? Dan ben je bij dit appartement aan het juiste adres. Dit prachtige penthouse is recent helemaal verbouwd met oog voor detail.  Als kers op de taart vind je hier een heerlijk zonnig en groot dakterras.

Bezichtiging aanvragen

 

Voormeer 60 Alkmaar

Dit moderne appartement met prachtig uitzicht op de passantenhaven , het Noord Hollands kanaal en de historische binnenstad tref je midden in het centrum van Alkmaar. De afwerking van dit appartement is luxueus en strak en met twee badkamers en drie slaapkamers van alle gemakken voorzien. Op de bankjes van de daktuin, kun je je even fijn terugtrekken na een drukke dag.

Bezichtiging voor deze woning aanvragen

Lange Tiendeweg 29 a Gouda

In het hart van het historisch centrum van Gouda, staat dit prachtige appartement met speelse indeling. Veel originele details zijn in takt gelaten, ondanks de recente verbouwing. De balkenconstructie die in het hele appartement terugkomen maken de woning helemaal af.

Wilt u meer weten?

De Gaarde 430 ‘s-Gravenhage

Dit ruime appartement bevindt zich op loopafstand van winkels en een supermarkt.
Gek op licht? Dit appartement zal dan zeker in de smaak vallen. De open ruimtes worden gescheiden via bogen, die in het gehele appartement terug komen. Het appartement is in neutrale kleuren afgewerkt.

Appartement 's-Gravenhage

Wilt u deze woning bezichtigen

Ben jij ook in het bezit van een prachtig appartement of eengezinswoning en nieuwsgierig geworden,  naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vertel mij meer

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.