5 x bijzondere open huis-huizen

Door
Makelaarsland
op

Het is bijna zover, 6 oktober is de NVM Open Huizen Dag. Op onze website kun je bekijken welke huizen er mee doen aan het NVM Open Huis en waar je dus zomaar even binnen kunt wandelen. Wij hebben 5 bijzondere OHD-huizen op een rijtje gezet.

Wil je ze gaan bezichtigingen, check dan voordat je gaat nog héél even of ze nog te koop staan. De huizen bij Makelaarsland vliegen namelijk altijd de deur uit.

Werfstraat 255, Den Haag

Hartje Scheveningen. Sfeervol gerenoveerd en goed onderhouden hoekhuis vlakbij het Scheveningse strand en de Keizerstraat. Drie verdiepingen groot met een prachtige lichtinval.

Dellenweg 97, Epe

Charmante villa

aan één van de mooiste lanen van Epe! De woning is gebouwd in 1929 en recent, uiteraard, in stijl gerenoveerd. De vele raampartijen geven ook deze woning een aangename lichtinval.

Watermunt 18, Abbekerk

Comfortabel huis

bij uitstek geschikt voor twee personen. Gelegen in het buitengebied van Hoorn aan de rand van de weilanden. Moderne architectuur in een rustgevend landschap met een weids uitzicht. De ruime woonkamer heeft, doordat er aan drie kanten ramen zijn, ook weer, veel licht.

Winterstraat 2, Dirksland

Schitterende vrijstaande woning in het oude centrum van Dirksland. Geheel tot in de details afgewerkt.
Verrassend ruim met een sfeervolle woonkamer mét openhaard, eetkamer met open U–vormige keuken. Achter het huis is een diepe altijd zonnige tuin. Met veel licht ????

Pastor Koenestraat 3, Velp

Een stukje Zwitserland in Velp: De in chaletstijl gebouwde villa Alpenrose, samen onder één dak met villa Edelweiβ uit 1904. De chaletstijl verbeeld het verlangen naar een geïdealiseerd berglandschap. Het heeft deze monumenten opgeleverd, die rijk zijn aan kenmerkende elementen en nu deel uitmaken van het Erfgoed Rheden. Het gedeelte Alpenrose staat te koop.

Op zoek naar een huis om te bekijken tijdens de Open Huizen Dag? Maak dan een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.