5 x de tuin waarvan je wilde dat ie van jou was

Door
Makelaarsland
op

Het mooie weer is er (eindelijk), het vakantiegeld zit eraan te komen (eindelijk) en het liefst hebben we het hele jaar door vakantie. Wat dacht je van een vakantie in eigen tuin?

Zie hier, de meest paradijselijke tuinen van Makelaarsland. Wat denk je, ze kunnen van jou zijn!

1. Stoepstraat 16 B te Opijnen

Een privémeer met ligbedden bij jouw eigen villa. Deze fraai aangelegde tuin op het zuiden ligt rustig en beschut waardoor je echt van je privacy kunt genieten. Wat wil een mens nog meer…

Stoepstraat2

Stoepstraat3

2. It Bjinstap 12 te Akkrum

Een tuin aan het water met eigen aanlegsteiger en groot terras. Heerlijk voor zowel de zomervakantie om te zwemmen als de kerstvakantie om te schaatsen.

It Bjinstap2
It Bjinstap1

3. Antonia Korvezeetuin 21 Heerhugowaard

Alle facetten van een vakantie komen samen. Diverse loungemogelijkheden in een luxe en grote tuin aan het water. Zie jij jezelf hier al zitten?

Antonia korvezeetuin3

2632545

4.  Hunneschansallee 8 Duiven

In de buurt van Arnhem nog nét binnen de grenzen ligt een waar vakantieoord. Een rond zwembad en meerdere vijvers in deze prachtige tuin. Voor de privé badderaars onder ons: deze woning is erg rustig gelegen.

Hunneschansallee2

Hunneschansallee1

5. Molenstraat 4 te Monster

Weet je nog niet helemaal wat je wil deze zomer? Dan zit je hier goed: een super hip dakterras, helemaal voor jezelf. Mocht je toch gezien willen worden, loop je over naar het terras op het plein, over de autovrije straat. Toch liever in bikini op het strand? Geen probleem, de kust is op loopafstand.

Molenstraat3

Molenstraat2

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.