5 x kinderkamers

Door
Roos van Schaaijk
op

Hoogslapers, felle kleuren, dieren, kinderboeken, sport, speelgoed, nachtlampjes, knuffels en mini-bedden. Al deze items en thema’s zijn vaak onderdeel van: de kinderkamer. Deze vijf adressen, die te koop staan bij Makelaarsland, hebben allemaal een eigen kinderparadijs.

De Kommert 12

Klein maar fijn is deze gezellige meisjeskamer in Heerlen. Alles wat een kind nodig kan hebben is binnen handbereik, zelfs de knuffelverzameling, als je goed kijkt. Ooit in een slaapkamer geweest waar je gezelschap wordt gehouden door zoveel herten?

Kinderkamer 1

Asserstraat 52 in Katwijk

Een zoon én een dochter? Die kunnen zo hun eigen kamers in dit moderne herenhuis betreden. Beide kinderkamers zijn lekker licht doordat de muren met raamkozijnen helemaal wit zijn. Geen gekibbel over wie de grootste kamer krijgt: beiden hebben zeeën van ruimte!

Kinderkamer 4

Groene Kikker 13 in Uithoorn

Dat hier twee (kleine) grote voetbalfans wonen is overduidelijk. Hele muren zijn er aan de Amsterdamse club gewijd in deze ruime hoekwoning. Het blauwe stadion zal waarschijnlijk een stuk minder bezocht worden, want in de rode kamer staat zelfs een voetbaltafel.

Kinderkamer 6

Snip 101 in Groningen

Deze zogenaamde ‘notariswoning’ in Groningen ligt in een groene wijk, vlakbij vier recreatiegebieden. De twee kinderkamers zijn erg ruim (18,5 en 16 m2) en hebben bijzondere hoeken, waarmee je een speels effect kan creëren met behang en verf.

Kinderkamer 8

d’Aulnis de Bourouilllaan 4 in Baarn

Het adres is voor de meesten waarschijnlijk niet zo 1, 2, 3 uit te spreken, maar deze vrijstaande jaren ’30 woning heeft een fijne kinderkamer. De jongste bewoner slaapt hier in een Baarns aquarium met turquoise wanden en vissen op de muur.

Kinderkamer 10

Nieuwsgierig naar meer unieke woningen en net als 16.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

Ja, ik ontvang graag gratis tip en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.