5 x prachtig interieur

Door
Makelaarsland
op

Mooi van buiten én van binnen! Dat kan je wel zeggen van deze vijf woningen. Ben je al gevallen op het plaatje van vóór de voordeur, dan ben je helemaal overtuigd als je binnen bent geweest. Vijf woningen met prachtige interieurs.

1. Amersfoortseweg 117, Nijkerkerveen

Liggend aan de rand van het Hoevelakense bos staat deze vrijstaande, gerenoveerde woonboerderij met bijgebouw. Uitermate geschikt voor een bed & breakfast, mantelzorg, kantoor of praktijk aan huis. De woning is gelegen op de grens van het buitengebied Amersfoort en Nijkerkerveen en is een fijn en riant gezinshuis.

interieur

2. De Eenhoorn 13, Loon op Zand

Loon op Zand ligt tussen Tilburg en Den Bosch in het groene hart van Brabant. Het dorp grenst aan het unieke natuurgebied ‘de Loonse en Drunense Duinen’ en heeft de gemoedelijke sfeer van een typisch Brabants dorp. De woning maakt deel uit van het plan ‘Castellanie’ en heeft de unieke ligging nabij het centrum en het bosrijke landschap. De combinatie van de klassiek Hollands ogende bebouwing maakt dat je je waant in een oud stadje.

3. Hofwijckstraatr 41, Amsterdam

Dit ruime en sfeervolle 4-kamerappartement van 80m² in het steeds populairder wordende Bos en Lommer, bevindt zich op de eerste verdieping. Vanwege de hoekligging is het appartement zeer licht met vrij uitzicht aan de voorkant, zijkant en achterkant.

 

Zit jouw droomwoning er niet tussen maar ben je wel op zoek naar een huis? Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland in jouw mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

4. Alexanderstaart 48, Arnhem

Vlakbij het centrum en centraal station van Arnhem, in de gewilde woonwijk ‘Lombok’ (Arnhem-Noord), staat deze leuke en gezellige benedenwoning met een op het zuiden gerichte achtertuin met uitkijk op groen! Deze wijk kenmerkt zich door de karakteristieke boven- en benedenwoningen uit het begin van de 19e eeuw, afwisselend met veel groen, diverse buurtwinkels en een prachtige omgeving.

5. Bergakker 50, Kapel Avezaath

Op een werkelijk prachtige locatie, aan een rustige weg gelegen, met 40 meter diepe voortuin, sfeervolle, deels rietgedekte, karakteristieke, vrijstaande woonboerderij uit 1885. Het geheel ligt op een riant perceel van 3385 m² met weitje, erf, tuin met oude rassen hoogstam fruitbomen, peren en pruimen en riante schuren  van totaal 250 m2. De sfeervolle, multifunctionele woonboerderij is vanaf 1998 ingrijpend verbouwd. biedt veel wooncomfort en maakt het voor de liefhebber een bijzondere plek om te wonen en te werken.

Wil jij net als 17.000 andere slimme verkopers ook op de hoogte blijven van nieuws in de huizenmarkt?

Ja, ik ontvang graag tips en nieuws

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.