5 x rieten dak

Door
Makelaarsland
op

Al sinds jaar en dag wordt riet gebruikt als dakbedekking. Niet zo gek, want het is waterdicht en warm, isolerend en duurzaam. Wie kiest voor een rieten dak, kiest voor een woning met een eigen gezicht. Een huis met een exclusieve uitstraling, warmte en sfeer.

Dat hadden deze verkopers ook door. Ben jij op zoek naar een huis met een rietgedekt dak? Dan zit je hier aan het goede adres! Deze geweldige woningen zijn zeker de moeite waard om even te bekijken… Staat jouw droomhuis hiertussen?

1. De Gijzel 31 A Helvoirt

Welkom bij dit prachtige landhuis. Perfect als je waarde hecht aan privacy, rust en een mooie omgeving. Eigen zwembad, ruime tuin en nog een klein rietgedekte overkapping op de garage. Wel weer genoeg rust gehad? Gelukkig beschikt het dorp Helvoirt over diverse gezellige cafés, terrassen en meer…

 2. Kolenbrander 55 Rijssen

Aan de rand van Rijssen ligt deze riante villa met een prachtig uitzicht. Het eerste wat opvalt wanneer je deze woning binnenkomt is de symmetrische architectuur. Kijk zelf maar even… Woongenot staat hier voorop en dat moet met dit huis ook wel goed komen!

3. Dellenweg 48 Epe

Dit mooie boshuis ligt gelegen in het bosrijke buitengebied van Epe. Tennis toevallig een hobby van je, maar geen zin om naar de baan te rijden? Dan ga je toch even in de tuin op je eigen tennisveld een balletje slaan! Oh oh… De bloemen voor je vrouw vergeten? Ook hiervoor kun je terecht in je eigen bloementuin. Deze villa heeft het allemaal.

4. Stoepstraat 16 B Opijnen

Dit geweldige landhuis is gelegen in de dorpskern van Opijnen. Wat ga je hier vinden? Luxe, privacy en rust. Daarnaast is dit landhuis een perfecte uitvalsbasis voor werk, maakt niet uit of dat nou Utrecht, Den Bosch, Nijmegen of Rotterdam is. Heerlijk toch na een dag werken (niet alleen na een dag werken, gewoon altijd) in deze omgeving terugkomen!

5. Tweede Molenweg 47 Blaricum

Deze bijzondere woonboerderij viel erg op tijdens onze zoektocht naar rietgedekte woningen. De tuin is ruim en je hebt hier binnen een geweldige lichtinval door de grote ramen. Ook is er bij dit huis goed aan de afwerking gedacht, zo zijn bijvoorbeeld de vloeren drempelloos.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.