4 x Villa’s

Door
Makelaarsland
op

Omdat dromen over mooie villa’s leuk blijft, we doen het namelijk allemaal (zoals je kunt lezen in onze blog ‘funda als foute hobby’) hebben we 4 van de mooiste villa’s die te koop staan bij Makelaarsland voor jou op een rijtje gezet.

Villa 1: Veldstraat 19 Wijk en Aalburg

6 kamers waarvan 3 slaapkamers – 3 badkamers 2 aparte toiletten – Woonopp. 415 m2 Perceelopp. 3113 m2

Comfortabele boerderij ‘De Veldhoeve’ landelijk gelegen in Wijk en Aalburg. De buitengevel van de Veldhoeve stamt uit 1828 maar in 2000 is er een compleet nieuw huis ingebouwd onder de leiding van een architect. Een werkelijk prachtige tuin omringd de boerderij. De diverse terrassen lopen in elkaar over waardoor er bij ieder jaargetijde en ieder weertype buiten genoten kan worden. Waan je in je eigen wellness-centrum. In de zomer duik je in het zwembad en in de herfst zijn de sauna en de haard op de veranda heerlijk.

Nieuwsgierig? Plan een bezichtiging!

Zou je wel eens willen weten of zo’n villa meer zou kunnen worden dan een droom?

Vraag gratis hypotheekgesprek aan

Villa 2: Dominicanenstraat 24 Langenboom

12 kamers waarvan 5 slaapkamers – 3 badkamers 2 aparte toiletten – Woonopp. 560 m2 Perceelopp. 2830 m2

De Theresiahoeve is een gebouw met geschiedenis en vele mogelijkheden. In 1906 gebouwd als renteniersboerderij, en na de oorlog verbouwd tot klooster door de zusters Dominicanessen. Van 2000 tot 2010 geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De drie woonkamers, allen met massief eiken vloer. Eén kamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin waar je uiteraard het zwembad vindt.

Kom een keer langs om de sfeer te proeven!

Villa 3: Burgweg 4 Odijk

8 kamers waarvan 6 slaapkamers – 2 badkamers 2 aparte toiletten – Woonopp. 353 m2 Perceelopp. 880 m2

Wauw! Dat is misschien nog de beste omschrijving van deze loft-achtige woonboerderij op deze unieke plek. Deze prachtige, onder architectuur verbouwde deel, is onderdeel van een eeuwenoude rietgedekte herenboerderij genaamd ’t Uilegat, en staat op een zeldzaam mooie plek.  Aan de buitenkant valt de ruwe afwerking van de gevels op, zo is oorspronkelijke functie van het pand nog goed te zien. De verrassing wordt nog groter als je het gebouw binnen gaat. De hoge plafonds, de enorme dubbele deuren, de indrukwekkende houten gebinten, de grote hal met als pronkstuk de prachtige deels betonnen, deels stalen trap die meteen je blik vangt.

Meer zien? Maak een bezichtigingsafspraak!

Villa 4: Vaart N.Z. 66 Assen

11 kamers waarvan 10 slaapkamers – 2 badkamers 1 apart toilet – Woonopp. 450 m2 Perceelopp. 1091 m2

Het monumentale herenhuis “Nieuw Echten” is schitterend gelegen aan openvaarwater in het centrum van Assen. Het pand is van alle comfort voorzien om te wonen en te werken, en is als zodanig in gebruik. Door het grote vloeroppervlak (meer dan 10 kamers), meerdere entrees op de begaande grond, grote tuin, ruime parkeergelegenheid (op eigen terrein en voor de deur), zijn de gebruiksmogelijkheden echt groot. De bovenste woonlaag functioneert als zelfstandig appartement met eigen woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers. In 2005 en 2006 is het gehele pand, zowel binnen als buiten, met zorg gerestaureerd. Met deze renovatie zijn ook vele authentieke elementen in ere hersteld.

Nieuwsgierig? Vraag nu een bezichtiging aan!

Wil je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws op de woningmarkt? Ontvang dan elke maand onze gratis update met tips voor kopers, verkopers en huizenbezitters, nieuws en alle andere dingen die je moet weten.

Ja, ik ontvang graag gratis tips en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.