5 x authentiek wonen

Door
Makelaarsland
op

Grote oude herenhuizen of kleine arbeiderswoningen. Ze zijn er in alle kleuren, maten en soorten: authentieke woningen. Authentiek wonen is voor velen een droom. Deze vijf verkopers geven jou nu de kans om van die droom werkelijkheid te maken!

Kapelstraat 2

Gelegen in de gewilde en gezellige wijk Wittevrouwen en op loopafstand van het centrum van Utrecht. Dit volledig gerenoveerde herenhuis uit 1860 heeft een bijzonder rustige ligging en toch alle nodige voorzieningen in de buurt. Bij de verbouwing zijn oude elementen smaakvol gecombineerd met modern comfort. Daarnaast beschikt de woning over zowel een tuin als een dakterras.

Authentiek wonen
Authentiek wonen
Authentiek wonen

Basserweg 1

Op slechts tien minuten van Steenwijk ligt deze sfeervolle woonboerderij uit 1880. Deze boerderij is in 2003 grondig gerenoveerd en grotendeels voorzien van isolatie en dubbele beglazing. De boerderij is volledig omringd door een ruime tuin van 4420 m2. In de woning zelf vind je nog authentieke details zoals het karakteristieke balkenplafond. Tevens beschikt de boerderij over een ruime werkruimte en 11 zonnepanelen.

Authentiek wonen
Authentiek wonen
Authentiek wonen

Hemonystraat 13 Hs

Een stijlvol, monumentaal pand uit 1881 met veel klassieke en luxe details. Aan de rand van het centrum van Amsterdam ligt deze patriciërswoning met maar liefst drie verdiepingen en een ruime tuin. De 2 appartementen kunnen gezamenlijk of separaat bewoond worden. Ook kan er gekozen worden voor een combinatie  van werk en privé.

Authentiek wonen
Authentiek wonen
Authentiek wonen

Kleine Houtstraat 75 Rd

In het oude stadscentrum van Haarlem vind je deze ruime en vooral lichte bovenwoning uit 1890. Details als de fraaie paneeldeuren, lijstwerk en de schouw zijn allemaal behouden en geven de woning een karakteristieke uitstraling. Tevens heb je zeer veel lichtinval door de grote raampartijen en hoge plafonds.

Authentiek wonen
Authentiek wonen
Authentiek wonen

Westeinde 78

Ben jij een dierenliefhebber, dan is deze woning zeker een kijkje waard! Deze rietgedekte woonboerderij met diverse bijgebouwen is in de periode 1997-2005 volledig herbouwd. Ook in deze woning zijn er authentieke details bewaard gebleven. Het balkenplafond is door de hele woning behouden. De woning beschikt over ruim 4000 m2 grond. Daarnaast wordt er nog een perceel weiland van 6200 m2 aan de overkant van de weg aangeboden.

Authentiek wonen
Authentiek wonen
Authentiek wonen

Wil jij binnenkort ook graag authentiek wonen maar staat jouw droomhuis hier nog niet tussen? Maak dan een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat voldoet aan jouw wensen!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.