5 x bijzondere badkamer

Door
Roos van Schaaijk
op

Baden in luxe of douchen te midden van oma’s donkerbruine tegels. Elke badkamer heeft wel z’n charme en soms verwacht je niet dat er zo’n badkamer verscholen gaat in dát huis. Kijk 5x binnen en ontdek welke huizen er achter deze bijzondere badkamers verscholen gaan.

Veldstraat 19 21 Wijk en Aalburg

Een van de twee badkamers in deze prachtige woonboerderij is uitgerust met een stortdouche, een zwevend toilet, een dubbele wastafel met rvs meubel en een losstaand ligbad omgeven door een betonnen gietvloer. Baden in weelde dus.

Nieuwsgierig? Vraag een bezichtiging aan!

bijzondere badkamers bijzondere badkamers

Thomas a Kempisstraat 3 Amsterdam

Voor de een is dit een ‘opknappertje’ voor de ander is dit een badkamer vol nostalgie. Hoe dan ook, het is een bijzondere badkamer, want waar vind je er nu nog zo eentje? Deze badkamer is te vinden in Amsterdam, in de twee-onder-een-kap woning met garage.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje binnen!

bijzondere badkamer bijzondere badkamer

Bovenweg 49 Doornspijk

Vanuit de slaapkamer in Afrikaanse stijl is deze bijzondere badkamer te bereiken. Alsof je in een lodge verblijft loopt je zo de regendouche in, of je stapt in een diep koperen bad. Aan jou de keuze. In deze gelijkvloerse woning met binnenzwembad en sauna heb je 365 dagen per jaar een vakantiegevoel.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje binnen!

bijzondere badkamer bijzondere badkamer

Blauwtjes 75 Breda

Met je voeten in het (kunst)gras en omringt door zwart-witte tegeltjes sta je te douchen in deze bijzondere badkamer. Deze zonnige hoekwoning heeft de mooiste ligging in de straat en heeft ook als enige in de straat een vrijstaande garage.

Nieuwsgierig? Maak een bezichtigingsafspraak!

bijzondere badkamer bijzondere badkamer

 

Boekelose Stoomblekerij 117 Enschede

Ook hier een losstaand bad waarin je helemaal tot rust kan komen. Deze bijzondere badkamer is slechts een van de bijzondere ruimten in dit bijzondere pand. Het gebouw werd in 1913 gebouwd naar een ontwerp van architect J. Mink is een rijksmonument en in 2008 geheel gerenoveerd.

Nieuwsgierig? Maak een bezichtigingsafspraak!

 bijzondere badkamer bijzondere badkamer

Wil je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws op de woningmarkt? Ontvang dan elke maand onze gratis update met tips voor kopers, verkopers en huizenbezitters, nieuws en alle andere dingen die je moet weten.

Ja, ik ontvang graag gratis tips en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.