5 x dieren(dag) aan huis

Door
Makelaarsland
op

Werelddierendag, ja dat is vandaag! Je tijdlijn zal wel vol staan met allerlei dierenselfies. Wat doe jij op dierendag? Ontbijten met je kat? Driegangendiner voor je hond? Of toch een kijkje nemen bij de dierenboerderij?

Elke dag is natuurlijk dierendag. Het is niet zo dat je alleen op 4 oktober lief moet zijn voor dieren. Dit is echter wel een dag om stil te staan bij alle dieren over de wereld, en juist bij de dieren die het een stuk slechter hebben dan de meesten in Nederland. Want deze ‘photobombers’ hebben het hier prima naar hun zin. De volgende vijf huizen zoeken een bewoner met een hart voor dieren.

1. Vuursche Dreef 184 Hollandsche Rading

Deze hertjes voelen zich hier welkom en komen af en toe even buurten.

2. Immenweg 25 Lunteren

Dit mooie huis moet natuurlijk goed bewaakt worden. Daar zorgt deze hond wel voor. Kan geen alarmsysteem tegen op en is nog een stuk gezelliger ook.

3. Lange Linden 13 Katwijk Nb

De buren op de koffie! Jullie moeten alleen wel even aan de andere kant van het hek blijven…

4. Tamwijk ZZ 77 Nieuw-Weerdinge

Moeder met kinders op stap in de tuin! Wat zien ze er lief uit hè.

5. De Nijsted 6 Itens

‘Waarom krijgt dat paard nou zoveel aandacht? Ik ben toch veel leuker!?’

Deze kat houdt alles maar goed in de gaten vanuit de tuin (of de kat geniet van het uitzicht, dat kan ook nog natuurlijk).

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.