5 x kleurrijke huizen

Door
Makelaarsland
op

Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak en een voorkeur voor bepaalde kleuren. Deze eigenaren hebben in hun woning laten zien welke kleur hun voorkeur heeft. Staat jouw lievelingskleur hiertussen en/of misschien zelfs jouw droomhuis?

Walingsdijk 55 Ursem

Groen is de kleur van natuur, veiligheid en rust. Deze groene vrijstaande dijkwoning heeft het allemaal. Aan het water en met een ruim uitzicht. Voor heb je vrij uitzicht op de polder en de ringvaart, achter heb je uitzicht op de weilanden. Ben je gek op watersporten? De mogelijkheid om je steiger aan te leggen is er ook nog.

Dolfijnstraat 45 Middelburg

Blauw werkt kalmerend, verzachtend en is een koele kleur. Deze woning in een vriendelijke buurt heeft opvallend blauwe aspecten, zowel buiten als binnen. De ruimte en de voorzieningen van het huis maken het aangenaam om hier te wonen. Neem maar eens een kijkje.

Willem-Alexanderplantsoen 167 Barendrecht

Oranje staat voor warmte, rijkdom en natuurlijk Nederland. Deze woning, érg toepasselijk bij de straatnaam, heeft wat oranje verwerkt in het interieur. Gelegen aan de buitenrand van de wijk, grenzend aan een singel en in een kindvriendelijke buurt. Nog een groot pluspunt: op loopafstand van recreatiegebieden. Onze koning mag trots zijn op dit huis!

Huningaweg 16 Oostwold

Rood is de kleur van liefde en hartstocht. Deze gemoderniseerde vrijstaande rentenierswoning uit 1853 heeft niet alleen een rode voordeur, maar ook binnen zijn de rode details niet te missen. Je hebt veel ruimte om het huis en een fijn uitzicht over het Oldambtmeer en de velden. Ideaal voor een gezin, aangezien de kinderopvang en andere voorzieningen op 200 meter afstand liggen. Ook zou een dubbele bewoning of bedrijf aan huis mogelijk zijn.

Zonnenbergerdijk 2-34 Heeten

Een beetje rood en een beetje groen. Deze luxe bosvilla is omringd door een fraai aangelegde tuin en grenst aan de weilanden. Gelegen midden in Salland (Overijssel) met een perceeloppervlakte van 675 vierkante meter. Doordat de woning in het kleinschalige vakantiepark staat, is het zeer rustig. Daarbij zijn er genoeg recreatieve voorzieningen!

Zijn dit toch niet helemaal jouw kleuren? Kijk in ons aanbod voor andere woningen die de te koop staan!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.