5 x recreatiewoningen

Door
Roos van Schaaijk
op

Zou je niet het liefst een huis hebben waarin je altijd een vakantiegevoel hebt? Wij ook! Deze 5 prachtige recreatiewoningen in verschillende prijscategorieën zouden deze wens wel eens uit kunnen laten komen. Bekijk ze snel!

Winkeldijk 19, A25 in Vinkeveen

Op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen onder de rook van Amsterdam, ligt deze vrijstaande rietgedekte recreatiewoning welke traditioneel gebouwd is in 2008. Deze woning, op eigen grond grenst direct aan het vaarwater en beschikt over twee aangrenzende privé parkeerplaatsen wat uitzonderlijk is voor deze locatie in Vinkeveen.

Zuiderzee op Zuid 36 in Biddinghuizen

Elke dag het vakantie gevoel in een luxueus appartement. Gelegen op een van de beste locaties in het complex, op de 1e en 2e verdieping met berging en parkeerplaats in de centrale parkeergarage. Deze zijn per trap of lift te bereiken. De locatie is uniek en het uitzicht fenomenaal. Het appartement kijkt schuin over de haven en het Veluwemeer. Geniet in alle seizoenen van dit prachtige uitzicht op het meer.

Scheendijk 22, 32 in Breukelen

In een paradijs voor vaar-, zwem-, vis- en fietsliefhebbers ligt deze luxe recreatiewoning met heerlijk terras aan het water en fraai aangelegde tuin. De woning is gelegen in Park 22 een van de meest luxe parken aan de Scheendijk in Breukelen. Hier kun je 365 dagen per jaar recreëren.

Veneweg 292, 111 in Wanneperveen

Op een zeer unieke locatie aan het open vaarwater heeft dit appartement uitzicht op de meren ‘Beulakerwijde’ en ‘Belterwijde’. Vlakbij ligt een mooi openbaar strandje (à 300m) en het pittoreske dorp Giethoorn.

Zonnenbergerdijk 2, 43* in Heeten

Deze gezellige rietgedekte recreatiewoning ligt aan de buitenzijde van een romantisch vakantiepark. Met vanuit de boom- en vogelrijke achtertuin een weids uitzicht over de landerijen. De woning is geheel geïsoleerd en zeer goed onderhouden, heeft veel tuin/terras rondom en beschikt over een eigen dubbele parkeerplaats.

Staat jouw ideale recreatiewoning hier niet bij, maar ben je wel op zoek? Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland, -dat voldoet aan al jouw wensen- in jouw mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.