5 x visgraat vloer

Door
Makelaarsland
op

Sinds de introductie van de visgraat vloer omtrent de 15e eeuw is deze alleen maar in populariteit toegenomen. Wil jij binnenkort ook eigenaar zijn van zo’n prachtige historische vloer? Dan zijn deze vijf woningen zeker de moeite waard!

Polderdreef 33 Nieuwerkerk A/D Ijssel

Een goed gelegde visgraat vloer kan elke ruimte groter laten lijken, en dat is precies wat de eigenaren van deze woning gedaan hebben. Door het patroon ook in de keuken én aanbouw te gebruiken, voelt het ook als één ruimte. Mocht de vloer toch niet genoeg warmte creëren, dan kan je altijd nog genieten van de open haard.

visgraat vloervisgraat vloer

Spadinalaan 5 Amsterdam

Dat visgraat vloeren niet alleen voor oude huizen voorbestemd zijn bewijst dit prachtige moderne appartement uit 2010. Op een steenworp afstand van station Amsterdam Centraal bevindt zich dit prachtige appartement, bestaande uit twee verdiepingen. Het visgraat patroon bevindt zich in de hal en de ruime woonkamer, maar ook de andere ruimten zijn zeker een kijkje waard.

visgraat vloer
visgraat vloer

Mergelweg 24 Linne

Wonen vlak bij de Maas, wie wil dat nou niet? In het mooie zuiden van Nederland staat deze prachtige half vrijstaande woning met royale tuin. Ook hier is er voor gekozen om een visgraat motief te gebruiken. Hierdoor lijkt de 40m2 grote woonkamer nog groter. Zowel Roermond als Maastricht zijn met de auto goed bereikbaar, maar ook een uitje over de grens is mogelijk. En ook voor de kinderen is voldoende te doen. Neem ze bijvoorbeeld mee naar het Zwembad. Nog geen tien minuten lopen!

visgraat vloer visgraat vloer

Asserstraat 52 Katwijk

Een ruim huis in een mooie nieuwbouwwijk, vlak bij het strand en toch met een kwartiertje in een grote stad. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Toch heeft dit fraai afgewerkte herenhuis het allemaal. De ruime woning bevindt zich in een woonwijk met veel groen, water en ruimte om te wonen. De aandacht aan details en vloerverwarming op de gehele begane grond maken deze woning tot een waar paleis.

visgraat vloer visgraat vloer

Uhlenbeckkade 6 Leiden

Voor de laatste woning blijven we in de buurt van Katwijk, namelijk in Leiden. Daar staat namelijk deze goed onderhouden tussenwoning met grote tuin en garage. De woning ligt aan een rustige, kindvriendelijke straat, en ook het oude centrum van Leiden is goed bereikbaar. Zoek jij een mooie woning met een prachtige vloer, gelegen in een stad met een rijke historie, dan is dit huis zeker de moeite waard.

visgraat vloer visgraat vloer

Staat een visgraat vloer toch niet op jouw wensenlijstje, maar heb je andere criteria? Onze gratis zoekopdracht geeft je dagelijks nieuw aanbod dat aan jouw wensen voldoet. Zo vind je binnenkort jouw droomhuis!

Maak een zoekopdracht aan

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.