Unieke woning uitgelicht: Appartement in oud PTT-kantoor

Door
Roos van Schaaijk
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Een heerlijk appartement in een voormalig PTT kantoorgebouw uit 1981. Een aantal jaren geleden heeft interieurontwerper Bas van Tol, die in Amsterdam onder andere Club Trouw en het Volkshotel heeft gerealiseerd, in samenwerking met De Bruin Architecten iets unieks gemaakt van het oude PTT-gebouw. Appartementen met een industrieel en hip tintje. En uiteraard verduurzaamd. Het complex ligt net buiten de stadsgracht en dus het bruisende stadscentrum van Zwolle.

Indeling

* Belbord met intercom en brievenbussen
* Entree/hal met bergkast en installatieruimte
* Woonkamer met waanzinnige raampartijen, waardoor het heerlijk licht is. PVC-vloer met vloerverwarming
* Open keuken met witte keuken met inbouwapparatuur, zoals inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vrieslades en oven
* Slaapkamer
* Badkamer met inloopdouche, hangend toilet en wastafelkast
* Hoekterras van 79 m2

Bijzonderheden

* 49 m2 woonoppervlakte
* 182 m3 inhoud
* Bouwjaar: 2019
* Energielabel: A
* Verwarming en warm water: HR-combi-ketel Intergas HRECO (2019)
* Eigen parkeerplaats
* VvE-bijdrage: € 73,- per maand

Ben jij ook op zoek naar jouw droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.