Blogger gezocht!

Door
Roos van Schaaijk
op

Bent je een beginnend of ervaren blogger en staat je huis nét of zeer binnenkort te koop bij Makelaarsland? Dan zijn wij op zoek naar jou! En naar jouw blog natuurlijk…

Wat heb je ons te bieden?

Je  hebt een vlotte, toegankelijke schrijfstijl.
Je bent creatief.
Je wil en kan over de belangrijkste momenten van de verkoop van je woning schrijven (woningopname, woningpresentatie maken, eerste bezichtiging, open huis, onderhandelingen etc.).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden u een platform waar maandelijks meer dan 90.000 bezoekers komen. Deze bezoekers zijn geïnteresseerd in het aankopen of verkopen van een woning. Super leuk en relevant dus voor hen om blogs te lezen over de verkoop van jouw woning! Dat jw woning door de blogs extra onder de aandacht komt hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. En is je huis verkocht, dan ontvang je een gratis aankoopmakelaar t.w.v. €1.249 van ons!

Contact

Sta je al te springen om je verkoopervaringen te delen? Overtuig ons vóór 1 sept. 2015 in een mail naar marketing@makelaarsland.nl.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.