5 x appartementen te koop

Door
Roos van Schaaijk
op

Appartementen van Makelaarsland waren in januari 2020 erg in trek. We hebben ook wel écht een paar plaatjes tussen ons aanbod staan. We hebben er 5 voor je uitgelicht. Bekijk ze snel!

Begijnhofstraat 22, in Roermond

Urban living! Word jij de trotse eigenaar van dit luxe stadsappartement? Dan kun je binnenkort genieten van: de royale leefruimte, een fraaie combinatie van klassiek en modern, heerlijk loungen op het dakterras van maar liefst 29m2 (gelegen op het zuiden), de gezellige terrasjes op het nabijgelegen Munsterplein en de Markt, rondslenteren door de fraaie historische binnenstad van Roermond, shoppen in het Designer Outlet en nog veel meer.

Leeghwaterlaan 105 in Den Bosch

Dit hoekappartement met 49 vierkante meter aan balkon(s) in het Paleiskwartier is uniek! De Leeghwaterlaan is gelegen nabij de Bourgondische binnenstad van Den Bosch. Het appartement bevindt zich boven een postkantoor, lunchroom en warme bakker! De natuurgebieden ’Het Bossche Broek’, ’De Gement’ en ‘De Moerputten’ liggen op slechts enkele minuten. De snelwegen A2 en A59 liggen ook op enkele minuten.

appartement kopen

Ook verkoopplannen en wil je meer weten over onze voordelige werkwijze?

Vraag een informatiegesprek aan

Koekoeklaan 75, in Bussum

Interessant voor starters! Op zoek naar een licht en netjes onderhouden 3-kamerappartement met 2 balkons op en centrale locatie van het Gooi aan de bosrijke en “groene” buitenrand van Bussum? Dan kun je stoppen met zoeken en een bezichtiging plannen voor dit royale appartement op vierde en bovenste etage van appartementsgebouw ‘Boszicht I’.

Conradwerf 229 in Zaandam

Dit geloven je ogen niet! Een ruim, 4-kamer penthouse in het centrum van Zaandam, op unieke locatie en hoogte. Het penthouse ligt namelijk in de hoogste toren van de Zaanstreek, op etage 21. Hierdoor heb je een uniek uitzicht! Door het grote terras van +/- 82 m2 als ook het ruime balkon van 6 x 1,7 mtr. heb je de gehele dag zon.

Vechtstraat 91 in Groningen

Zeer ruim 3-kamer hoekappartement met penthouse allures, gelegen op de derde etage van een appartementsgebouw. Dichtbij de binnenstad van Groningen, op nog geen 5 minuten lopen van het station. Het appartement heeft via veel ramen een prachtig en vrij uitzicht op het Dinkelpark en op het plein, dat het in een kwartcirkel gebouwde appartementsgebouw omsluit. Ook beschikt het appartement over twee loggia’s, één zeer ruime die direct aansluit op de woonkamer en één bij de hoofdslaapkamer.

Staat jouw ideale appartement hier niet bij, maar ben je wel op zoek? Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland, -dat voldoet aan al jouw wensen- in jouw mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.