5 x Mooi uitzicht bij woningen van Makelaarsland

Door
Makelaarsland
op

Zwijmel weg bij een prachtige zonsondergang, fotografeer grote donderwolken, spot vogels vanuit je luie stoel of kijk sterren vanaf je eigen balkon. Het hebben van een mooi uitzicht is absoluut een voordeel bij het verkopen van je woning. We zetten een aantal bijzondere woningen mét mooi uitzicht op een rij.

  1. Noorderplassenweg 46 in Almere

Deze woning bevindt zich op een schiereiland in de Noorderplassen in Almere. Hier woon je op een unieke plek en heb je als bewoner vrij zicht over het water aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Dit zorgt dagelijks voor een overvloed aan natuurlijk schoon.

mooi uitzicht

2. Luchiesweg 6 in Geesbrug

Dat je je niet op grote hoogte hoeft te bevinden voor een mooi uitzicht bewijst deze sfeervolle woonboerderij. Zeer landelijk gelegen en omringd door prachtige natuur. Naast de weelderige tuin is het uitzicht oneindig over het landschap van het Geeserveld in Drenthe. Zoals de eigenaar zelf aangeeft: ‘Buitenleven in optima forma’.

mooi uitzicht

3. Lisdoddelaan 66 in Amsterdam

Ook in Amsterdam kun je genieten van een mooi uitzicht. Daar is deze zeer luxe villa het ultieme voorbeeld van. Op moderne wijze genieten van het uitzicht, zelfs vanaf het dakterras. Vanuit de slaapkamer krijgt dit nog een extra dimensie door het prachtige, ronde raam. Hier geldt dat binnen minstens zo bijzonder is als buiten, dus kijk je ogen uit!

mooi uitzicht

4. Delftse Jaagpad 20 in Leiden

In de ronde toren van de Vlietpoort weet je haast niet waar je moet kijken. Je geniet hier van panoramische vergezichten over het water, de stad Leiden en de achtergelegen landerijen. Daarnaast kijk je uit op de kruising van het vaarwater Vlietkanaal en Rijn-Schiekanaal. Daarbij is dit luxe appartementengebouw een ronde vorm gebouwd en daarmee beschik je op ieder moment van de dag over een adembenemend uitzicht.

mooi uitzicht

5. Onderlangs 13 in Arnhem

Midden in Arnhem én een prachtige uitkijk op de natuur. Dit monumentale pand geeft aan de achterzijde een weids uitzicht over de Neder-Rijn en het natuurgebied Meinerswijk. De tuin bestaat uit meerdere terrassen en is gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkeuken met schuifpui, betreedt je de tuin en vanuit daar kun je met een trap bijna letterlijk doorlopen naar de Rijn.

mooi uitzicht

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.