5 x huis met zwembad

Door
Makelaarsland
op

De één is er weg van en de ander heeft het liever niet. Een zwembad in je huis of tuin, het is wat. Hoewel de tropische temperaturen vaak ver te zoeken zijn, wordt het hebben van een zwembad er niet minder leuk op. Ben je overtuigd? Zie hier 5 huizen met zwembad die van jou kunnen zijn.

1. Mecklenburgweg 2 in Best

Deze bijzondere villa heeft een rustgevend binnenzwembad. Ook in de koude tijden die we kennen in ons kikkerland kan je toch lekker in jouw zwembad blijven dobberen. Het extra pluspunt is de grote tuin met vijver, waar je dan als het zomer is lekker in kan duiken.

2. Florencestraat 1 in Bolsward

Dit royale familiehuis is toch wel de voltreffer qua perceeloppervlakte van maar liefst 2308 m2. Hieronder valt het ruime binnenzwembad, dat er chique uitziet. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden met deze woning. De woning ligt aan open vaarwater en aan de doorgaande Elfstedenroute in Bolsward. Nice!

3. Burgemeester Adamslaan 4 in Berkel-Enschot

Deze sfeervolle villa is prachtig gelegen in de mooiste wijk van Berkel-Enschot. Zij heeft een ruime living met geweldige lichtinval. Op de perceeloppervlakte van 1143 m2 bevindt zich ook een luxe zwembad en een ruime tuin. Ben jij een natuurliefhebber? De Oisterwijkse bossen en de Loonse en Drunense Duinen bevinden zich op fietsafstand!

 

4. Overbundhof 6 in Bunde 

In de voormalige kloostertuin ligt deze geweldige villa, gelegen aan het Bunderbos. De perceeloppervlakte van 1163 m2 is rijk gevuld met een luxe tuin inclusief zwembad. De verlichting van het zwembad bij als de zon onder is, tja… Kijk hieronder maar. Wat een prachtplaatje!

5. Alaertslaan 12 Venray

En last but zeker not least! Deze prachtvilla gelegen in de villawijk Vlakwater. Zij ligt aan de rand van een bos en natuurgebied. Op fietsafstand van centrum, winkels en verschillende scholen. In één woord: Toplocatie! En oh, natuurlijk ook nog een eigen zwembad in de tuin.

 

 

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.