5 x huizen om verliefd op te worden

Door
Makelaarsland
op

Het is Valentijnsdag. En mocht je niet verliefd zijn, dan zorgen wij daar wel voor! We hebben een paar plaatjes van huizen om een rij gezet waar je kriebels van in je buik krijgt. Kijk snel verder!

Bachlaan 22

Over romantisch gesproken, dit half vrijstaande herenhuis heeft het! Deze woning uit 2002 heeft veel sfeervolle details zoals en-suite deuren met glas in lood, maar ook een open haard om het vuur brandend te houden. Verder is de hele woonkamer voorzien van een massief eikenhouten vloer waardoor er een warme sfeer wordt gecreëerd. Nog niet overtuigd? Als je wakker wordt, kijk je (samen) uit op de singel.

Bornsestraat 50

In het prachtige buitengebied van Saasveld aan een doorgaande weg staat deze ruime vrijstaande karakteristieke woonboerderij. De combinatie van de omgeving en deze woning brengt je direct in de wolken. Vanuit de riante woonkamer kijk je recht naar de hemel. Krijgen jullie het koud? Geen probleem, dan kruip je op een berenvel voor de haard. Je hebt zelfs de keuze om binnen of buiten naar het knisperende hout te luisteren want ook is een prachtige zitje gecreëerd. Genieten!

Heb je verkoopkriebels gekregen en wil je meer weten over onze voordelige werkwijze?

Vraag een informatiegesprek aan

Aangelag 19

Dat romantisch niet altijd ‘oud’ betekent kun je zien aan dit huis. Een fantastisch, luxe afgewerkte en vrijstaande woning met toptuin! Ook hier zien we weer een romantische gashaard in de knusse woonkamer. Maar het klapstuk van dit huis is toch wel de sfeervolle tuin. Het gaat hier niet om de meters maar om de inhoud. Deze onder architectuur aangelegde tuin op het zuiden beschikt over een verwarmde plungepool met jacuzzifunctie, twee fraaie terrassen én een overkapping met lamellen die geopend kunnen worden. Zie jij jezelf (en je partner) al zitten?

William Barlowlaan 139

Hier kregen wij kriebels van! Deze splitlevelwoning in Amsterdam heeft maar liefst 225m2 woonoppervlakte. Een grote woon-/leefkeuken waar je van een diner voor twee kunt genieten. Het adembenemende trappenhuis dat alle verdiepingen met elkaar verbindt, geeft een open en lichte sfeer. Als klap op de vuurpijl is op het dak een riante dakterras aanwezig(ca 55 m2) dat gemakkelijk bereikbaar is. Het dakterras is ingericht als lounge dakterras en heeft een lounge bed van 2 x 2 meter. Het terras heeft een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Do we need to say more?

Bloemstraat 46

Zelfs als een huis niet is ingericht, kun je er verliefd op worden! Dat bewijst deze geweldige tussenwoning in de binnenstad van Alkmaar. Het huis stamt officieel uit 1908 maar is volledig gerenoveerd, en dat is te zien! De pluspunten? Een goed geïsoleerde woning met authentieke details, nostalgische houtkachel, onderhoudsvrije stadstuin en vooral een hele goede sfeer! Dit komt door de massief eikenvloer, de luiken bij het raam en alle prachtige balken in het hoge plafond.

Staat jouw perfecte liefdesstulpje hier niet bij, maar ben je wel op zoek? Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland, -dat voldoet aan al jouw wensen- in jouw mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.